Celozrnné mrkvové muffiny
Recept ještě nebyl hodnocen1) Troubu si předehřejeme na 180°C. 2) V jedné míse spolu smícháme vejce, šťávu a extrakt. Poté přimícháme oba cukry. 3) V jiné míse smícháme mouku, prášek do pečiva,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
1) Troubu si předehřejeme na 180°C. 2) V jedné míse spolu smícháme vejce, šťávu a extrakt. Poté přimícháme oba cukry. 3) V jiné míse smícháme mouku, prášek do pečiva,…
Jablka oloupeme, nahrubo nastrouháme, zakápneme citronovou šťávou a krátce podusíme. Pustí-li si hodně šťávy, slijeme ji a použijeme na uvaření jáhel spolu s džusem.…
Do hrnce nalijeme pomerančovou i citrónovou šťávu, oba džusy, vodu a vše přivedeme k varu. Pro chuť můžeme přidat skořici.Jakmile směs začne vařit, ochutíme ji…
Jablko oloupeme a nakrájíme na kostky, vložíme do vysokorychlostního mixéru, přilijeme džus, přidáme lístky máty, namočená semínka bazalky, nakrájenou mrkev a řapíkatý…
Utřeme cukr s vejci, zakapeme rumovým aroma. Mouku smícháme s kořením, práškem do pečiva, ořechy a mrkví. Smícháme s utřenou vaječnou směsí, olejem a džusem,…
Přísady na marinádu dobře rozšleháme a natřeme jimi plát masa z obou stran. V pánvi rozpálíme olej a s máslem a dohněda opečeme hrubě nasekanou cibuli. Přidáme nasekaný…
Na menší kousky pokrájíme asi 12 jablek zbavených slupky. Zakapeme citronovou šťávou, přidáme 5 lžic cukru krystal, celou skořici a podlijeme 200 ml jablečného džusu.…
Panenku důkladně očistíme, zbavíme všech stříbřitě lesklých blan, které by dělaly maso tvrdé. Pokud máme maso na jednom konci zúžené, podložíme tuto část pod maso, aby…
Ingredience na marinádu smícháme. Kuřecí kousky omyjeme, osušíme, ze všech stran pomažeme marinádou, naskládáme do pečící nádoby, do které jsme narovnali plátky másla a…
Jáhly minimálně dvakrát spaříme vroucí vodou, vsypeme do hrnce a zalijeme jablečným džusem. Zakryjeme pokličkou a necháme vařit na mírném ohni, dokud jáhly nenasají…
Oba džusy vlijeme do mixéru, přidáme ledovou drť a umixujeme. Dáme do sklenice a zakápneme vanilkovým sirupem. Je možné vynechat, já neměla. Sklenici dozdobíme ovocem. …
1. Opláchněte jahody pod studenou tekoucí vodou a pomocí nožíku je očištěte od stopek a vykrojte jim prostředek. 2. Nakrájejte jahody na polovinu, ale několik jich…
1.) V hrnci rozehřejeme máslo, přidáme do něj na drobno nakrájenou cibuli a muškátový oříšek. Smažíme, dokud nezačne cibule hnědnout. 2.) Dýni překrojíme, zbavíme…
Do sklenice dáme bylinky, led a potom tam dáme asi půl deci sifónu a zbytek zalijeme džusem. Dozdobíme ovocem a bylinkami.
Z fenyklů obereme vrchní listy, seřízneme vrchní stonky a spodek fenyklů jen tak, ať se nám při přípravě nerozpadne. Rozkrojíme podélně na polovinu. Dáme na cca 10 min.…
Jablečný džus nalijeme do hrnce a ohřejeme na cca 60 °C. Poté za stálého míchání přisypáváme instantní polentu a vymícháme v hladkou kaši. Přelijeme do mističek a…
Játra nakrájíme na silnější 2 cm proužky, osušíme je a zprudka restujeme z obou stran na másle. Játra vložíme do pekáčku a ve vyhřáté troubě na 170 stupňů ji ještě 4…
Do sklenice nalij limetkový sirup do výše 1 cm a doplň do poloviny jablečným džusem, dolij limonádu a nahoře nech trochu místa pro další přísady. Rozkroj na půl pár…
Sušenky dáme do igelitového sáčku a paličkou na maso je rozdrtíme. Rozdrcené sušenky nasypeme do misky, zalijeme džusem a promícháme. Těsto-hmota by mělo být kašovité,…
Sušenky dáme do igelitového sáčku a paličkou na maso je rozdrtíme. Rozdrcené sušenky nasypeme do misky, zalijeme džusem a promícháme. Těsto-hmota by mělo být kašovité,…
Krupici necháme 10 minut nabobtnat v mléce, přidáme sůl a uvaříme kaši. Sejmeme z ohně a přidáme cukr, perník a skořici. Misky vypláchneme studenou vodou a naplníme kaší…
Všechny ingredience smícháme v míse, med a džus přidáme až úplně na konec. Dáme na plech vystlaný pečícím papírem a v troubě pečeme cca 40-50 minut na cca 200 stupňů.…
Do mísy prosejeme postupně všecky sypké přísady na těsto, přidáme koření, vejce, povolené máslo a vodu. Elektrickým šlehačem projedeme a ručně spojíme a vypracujeme v…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Lívance nadýchané jako peříčko: Ukrajinské oladyi od Inny z Charkova jsou fantastické hlavně díky jedné ingredienci
Smažili jsme křupavé bramborové spirálky jako ze stánku: Ty naše jsou desetkrát levnější a na výrobu stačí jen špejle a nůž
Lahodné valašské frgály s mákem podle cukráře Josefa Maršálka: Recept a tipy, jak na to, aby se koláče vždycky povedly na jedničku