Moje první domácí bezlepkové mussli

Žádná fotografie není k dispozici
Buďte první a přidejte fotografii

Suroviny

100 g pohankových vloček
100 g rýžových vloček
100 g ovesných bezlepkových vloček
slunečnicová semínka
rozinky
ořechy
sušené švestky
med
skořice
jablečný džus asi 1 dcl (nemusí být)

Postup přípravy receptu

  1. Všechny ingredience smícháme v míse, med a džus přidáme až úplně na konec. Dáme na plech vystlaný pečícím papírem a v troubě pečeme cca 40-50 minut na cca 200°C.

  2. Každých 10 minut müssli promícháme, aby se rovnoměrně propeklo. Že je müssli hotové poznáme podle toho, že se nelepí k sobě.

  3. Poměr jednotlivých surovin je orientační, záleží na chuti každého z nás. Délka pečení taky závisí na typu trouby. Já jsem si müssli ještě posypala CHIA semínky a bylo to vynikající.

Komentáře k receptu Moje první domácí bezlepkové mussli

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: jablečné mussli pohankové mussli bábovka z mussli veganske mussli domácí muesli džus lada hruska susenky med a skorice