Indiánské kuře
Recept ještě nebyl hodnocenIngredience na Směs rozmixujeme na kaši. Maso jemně naklepeme a nakrájíme na malé kousky. Rozpálíme trochu oleje na pánvi, kuřecí maso osolíme a zprudka smažíme, když…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Ingredience na Směs rozmixujeme na kaši. Maso jemně naklepeme a nakrájíme na malé kousky. Rozpálíme trochu oleje na pánvi, kuřecí maso osolíme a zprudka smažíme, když…
V hrnci na sporáku rozpustíme v mlieku čokoládu.Ale tak,aby mlieko nezovrelo.Pridáme rum,škoricu a džús.Spolu premiešame a nalievame do šálok.
Džus nalijeme do hrnce. Odebereme půl hrnku a rozmícháme pudinky. Džus přivedeme k varu a pudinky přilijeme. Krátce povaříme a odstavíme. Přidáme vanilkový cukr a…
Část ovoce si odložíme stranou na zdobení a na dno sklenic, zbytek ovoce rozmixujeme s pomerančovým džusem a ledovou tříští. Můžeme použít jen kostky ledu, ty pak dáme…
V míse smícháme mouku s práškem do pečiva,cukrem,solí a máslem. V jiné misce smícháme vejce,pomerančový džus i kůru a smícháme pak vmícháme do směsi s moukou,…
Všechny ingredience zamícháme, vychladíme a podáváme s kostkou ledu.
Pomeranč oloupat, jednotlivé měsíčky zbavit slupky a natrhat na větší kousky.Z džusu a želatiny nebo pudinku uvařit hodně husté pevné želé (klidně použít 2 balení)…
Ušleháme bílky s cukrem, do sněhu zamícháme žloutky, olej, vodu a mouku s práškem do pečiva. Těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech a pečeme při 180°C. Mandarinky…
Smícháme všechny ingredience na marinádu.Plátky masa vložíme do marinády a odložíme nejméně na 6 hodin do chladu. Občas v marinádě plátky obrátíme. Pak maso grilujeme…
Upečeme korpus necháme vystydnout. Podle šablony vyřízneme číslici tři, rozřízneme, pomažeme marmeládou, na ni naskládáme přepůlené kompotované jahody a přiklopíme další…
Kuřecí křidélka se už dávno nepoužívají pouze jako surovina pro vývar. Jejich jemné maso a tučná kůžička přímo vybízí pro minutkovou úpravu na grilu, nebo ve fritéze.…
Vánoční dýňový džem má plnou, sladce kořeněnou chuť. Dýně se navíc před uvařením marinuje přes noc v pomerančovém džusu. Džem se bude skvěle hodit nejen k vaší domácí…
Vyzkoušejte lehký předkrm z grilované cukety, který není složitý, ale přesto má maximum chuti. Klíčem úspěchu je odležení v marinádě z pomerančového džusu a balzamika.…
Den dopředu naložíme maso. Připravíme plátky, které zlehka v sáčku naklepeme a promícháme s marinádou. Dáme do uzavíratelné nádoby a uložíme v ledničce. Na marinádu…
Karotku očistím, vybírám mladou, pokud mám vetší, překrojím ji napůl po délce. Na pánvi rozehřeji olej a orestuji karotku, přidám zázvor, posekanou feferonku, osolím,…
Jablka oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Dáme je do většího kastrolu, posypeme cukrem, a zalijeme 1/8 l vody, a uvedeme do varu. Když jsou téměř měkká (u některých…
Pomerančový džus smícháme s červeným lambruskem a panákem vodky. Můžeme přidat led.
Smíchej stejné množství pomerančového a ananasového džusu a asi dvakrát tolik džusu grapefruitového. Nakonec přidej led a ozdob kousky pomeranče a ananasu.
Všechny ingredience protřepeme v šejkru s ledem. Přelijeme do sklenky a ozdobíme řezem ananasu s koktejlovou třešní.
Rozpustíme máslo v kastrůlku a spolu se všemi surovinami smícháme v míse. Těsto postupně naléváme do vaflovače a děláme vafle. Hotové vafle můžeme pocukrovat, ozdobit …
Netradiční základní surovinou pro hned tři pomazánky v receptu je strouhaný zázvor. Tento všelék doplníme buď sýrem, pomeranči a skořicí nebo jablkem, mrkví a kořením.…
Pečené švestky potěší milovníky pikantních chutí. Hodí se jako příloha k pečenému či grilovanému masu. Sladkokyselé, lehce pikantní po zázvoru a s vůní skořice a badyánu…
Maso omyjeme, osušíme, očistíme ho a nakrájíme na nudličky. Jarní cibulku nakrájíme na tenká kolečka. Oloupeme zázvor a najemno ho pokrájíme.Ve woku nebo pánvi zahřejeme…
Maso očistíme a nakrájíme na malé kostky, okořeníme a přidáme suroviny dle receptu. Dáme do chladničky aspoň na 30 min.Ze surovin na těstíčko vymícháme metličkou krásné…