Fazolkový salát s rajčaty a šruchou
Recept ještě nebyl hodnocenLusky umyjeme, pokrájame na menšie kúsky a uvaríme na skus v slanej vode. Schladíme studenou vodou. Šruchu umyjeme a pokrájame na menšie kusy, paradajky pokrájame tiež…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Lusky umyjeme, pokrájame na menšie kúsky a uvaríme na skus v slanej vode. Schladíme studenou vodou. Šruchu umyjeme a pokrájame na menšie kusy, paradajky pokrájame tiež…
Fazolky zbavíme konce a připravíme je v páře - zhruba 10 minut. Ve vroucí osolené vodě uvaříme květák (5 - 8 minut). Na rozpálený olivový olej si dáme tymián a…
Fazuľky očistíme, pokrájame na menšie kúsky. Mrkvu tak isto, pokrájame na kolieska.Dáme variť do osolenej vody, varíme na skus.Scedíme, prepláchneme studenou vodou,…
Fazuľku uvaríme do polomäkka v trošičke osolenej vody (tak, aby ani nezakryla fazuľku).Potom ju zalejeme smotanou, osolíme, pridáme saturejku a povaríme na miernom ohni,…
Na vyšší pánev dáme olivový olej, přidáme lžičku másla a orestujeme kuřecí maso, které jsme si nakrájeli na menší kousky. Zakápneme sójovou omáčkou, osolíme a opepříme.…
Na oleji opražíme narezanú cibuľu, pridáme papriku a narezané fazuľky. Opražíme a zalejeme vodou. Osolíme a varíme 10 minút.Vložíme na kocky narezané zemiaky, dolejeme…
Zelené fazolky scedíme a necháme okapat. Na rozehřátém oleji osmažíme na drobno nakrájený česnek, přidáme fazolky, kečup, sůl, nasekanou nať a chvíli podusíme. Z…
Verzia I. Cuketu pokrájame na tenké kolieska, lusky na menšie kúsky. Dáme variť do slanej vody. V polovici doby varu prilejeme smotanu, v ktorej sme rozhabarkovali …
Na oleji speníme pokrájanú cibuľu. Keď je osmažená dosklovita, pridáme pokrájané mäso. Premiešavame, kým nezbelie, potom zasypeme mletou paprikou, osolíme, okoreníme,…
Uvarené fazuľky dáme do misy, pridáme na kocky narezané paradajky a tofu, na kolieska narezané cibuľky.Olej vyšľaháme so šťavou, soľou a korením a vlejeme na šalát…
Připravte si podle našeho receptu čistě zeleninové jídlo, z běžně dostupné zeleniny. Takto připravený pokrm vás zasytí, pohladí chuťově buňky a zároveň nepřidá zbytečný…
Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu.Pridáme narezané fazuľky, osolíme, podlejeme 3 lyžicami vody a 10 min podusíme.Olivový olej premiešame s prelisovaným cesnakom,…
Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme fazuľky a dusíme 10 minút. Necháme vychladnúť.K fazuľke pridáme najemno nastrúhanú mrkvu a na polovice prerezané…
Všechnu zeleninku si nakrájíme na malé úhledné kousky a dáme vařit do vody, až se začne vařit, dáme teplotu na minimuma polévku tak táhneme. Osolíme jí a po dobu vaření…
Na oleji orestujeme narezanú cibuľu, pridáme na väčšie kúsky narezané zemiaky, narezanú fazuľku, podlejeme vodou, dosolíme a dusíme do mäkka. Zemiaky by mali byť jemne…
Fazuľku uvaríme do polomäkka a necháme vychladnúť. Syr nakrájame na malé kocôčky, zmiešame s fazuľkou, na kocky narezanými uhorkami, kapiou a paradajkami a tuniakom aj…
Fazolky uvaříme podle návodu a spláchneme studenou vodou. Červenou, nebo lahůdkovou cibulku nakrájíme nadrobno, rajče na maličké kostičky. V misce rozmícháme olej,…
Lusky očistíme, umyjeme a pokrájame na cca 3 cm kúsky. Uvaríme na skus v slanej vode, scedíme, ochladíme.Šruchu preberieme, zbavíme prípadných nečistôt, viackrát…
Recept je velmi jednoduchy a rychly. Nejdive si dam zvlast varit ryzi. Mezitim si v panvi wok orestuji na trose olivoveho oleje na platky cesnek, kdyz se rozvoni pridam…
Z Wikipedie: Boršč (také boršč, bortsch, borstch, Borsh, boršč, Ukrajinský: борщ, v jidiš: באָרשט) je polévkou, která je populární v mnoha zemích střední a východní…
Brambory uvařené ve slupce oloupeme a nakrájíme na kolečka. Rozkrojené fazolky spaříme ve vroucí osolené vodě a necháme okapat. Vajíčka uvaříme natvrdo a nakrájíme i s…
Na olej dáme na kousky nakrájenou slaninu, na které zpěníme cibulku, na ni dáme podusit očištěné a omyté fazolky.Zelené fazolky - necháme celé lusky, které dáme do…
Brambory uvaříme ve slupce v osolené vodě.Rybu osolíme, opepříme a pokapeme limetkovou šťávou. Na pánvi pečeme nejdříve kůží dolů asi 4 minuty a pak otočíme a dopékáme…
Na rozpálené směsi oleje a másla zpěníme cibuli, přidáme maso pokrájené na kostky, zprudka opečeme, osolíme, opepříme, zalijeme polovinou vína a necháme ho vyvařit.…