Zapečený pangasius

Lenka Škulinová Kuchařka: Lenka Škulinová

Doba přípravy: 1/2 hodiny plus příprava 3+ Ryby 0 názorů

Suroviny

3 rybí filé pangasius
mražená zelenina - Francouzská směs
mražené zelené fazolky
3 cherry rajčátka
2 menší cibule
4 vejce
mléko
trochu citronové šťávy
nastrouhaný parmazán
sůl
koření na ryby
máslo
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Cibule a rajčata nakrájíme na půlměsíčky, plátky filé z obou stran osolíme, okořeníme a pokapeme citrónovou šťávou.

  2. Pekáč vymažeme máslem, do něj na cibuli položíme filety, posypeme mraženou zeleninovou směsí a sýrem. 

  3. Zalijeme rozšlehanými vejci s mlékem. Nahoru rozložíme rajčátka a posypeme zbytky nastrouhaného sýru.
    Dáme zapéct při teplotě 200°C asi na 30 minut.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zapečený pangasius

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: zapečený pangasius zapečená ryba s vejci a mlékem zapečený pangasius s vejci a cibulí citronový pangasius recepty pangasius pečeny pangacius zapečený nejlepší pečeny pangansius zapečená ryba pangasius recept recept na pangasiuse zapékaného zapečený pangasius recept mrazeny pangasius recept

Zapomněl/a jsem heslo