Fazolky na florentský způsob

tejaja Kuchařka: tejaja

Přílohy 2 názory

Suroviny

600 g fazolek
2-3 rajčata
1 cibule
1 stroužek česneku
olej
1 lžička mletého fenyklu
pepř
sůl
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu a cesnak.

  2. Pridáme celé fazuľky, na kocky narezané paradajky, okoreníme, osolíme a premiešame. Zakryté dusíme na slabom plameni asi 10-15 min (podľa hrúbky fazuliek). Fazuľka musí ostať chrumkavá.

  3. Podávame teplé ako prílohu alebo s cesnakovými hriankami ako ľahkú večeru.

Poznámka

Recept je z knihy Vegetariánska kuchárka.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Fazolky na florentský způsob

  • tejaja tejaja(autorka receptu)

    Marie Svarcova: :-)Ďakujem. Keby si bola bližšie, tak ti tie fazuľky aj doručím. Toľko fazuliek, ako je tohto roku, som nemala už veľmi dávno. Asi to bude tým dažďom, čo u nás priebežne je už od mája. A stále kvitnú a rodia. :-K

    Odpovědět

  • Marie Svarcova Marie Svarcova

    :yes::yes: mňam , dala bych si <3 málem jsem vyhlásila pátrání po fazolkách než jsem zjistila, že na fotu nejsou hranolky ale žluté fazolky :-D

    Odpovědět

Zapomněl/a jsem heslo