Fazolový Coleslaw

Katka B Kuchařka: Katka B

Luštěniny 4 názory

Suroviny

vařené bílé fazolky
nakrájené hlávkové zelí
nastrouhaná mrkev
cibulka
lístky mangoldu
trocha petrželové natě
vařené vajíčko
majonéza
sůl
pepř
umeocet
semínka černého sezamu
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Nakrájené zelí a cibuli mírně osolíme a necháme chvíli zkřehnout. Jakmile pustí šťávu, přidáme fazolky, mrkev, nakrájený mangold, petrželovou nať, vařené vajíčko a smícháme majonézou. Ochutíme umeoctem, solí a pepřem.

Poznámka

Poměr surovin jsem neuváděla, vše záleží na chuti ;-)

https://katfoblog.blogspot.cz/

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Fazolový Coleslaw

Zapomněl/a jsem heslo