Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fruktóza - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 674 kJ /
400 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy100,00 g
– cukry100,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Nutela z avokáda Videorecept

Nutela z avokáda

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Oblíbená čokoládová pomazánka má i svou zdravější variantu. Nutelu z avokáda a banánu můžete přisladit medem, přidat hořké kakao a vše umixovat v hladkou nátěrku. Chutná…

Kaki bublanina

Kaki bublanina

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Přiznávám, že já těsto díky únavě a pokročilé době dělala v pečce. Prostě jsem do nádoby dala suroviny v pořadí tekuté, tuhé, jak je uvedeno v surovinách a zapnula…

Perníková buchta (kvásková)

Perníková buchta (kvásková)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Večer si smícháme v míse kvásek, vodu a celozrnnou mouku (150ml a 150g), přikryjeme fólií a necháme přes noc (12hod) v teple odpočívat. Ráno vyšleháme vajíčka s cukrem…

Koláč Kaki

Koláč Kaki

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Z mouky, másla, fruktosy a vajec si vypracujeme kompaktní těsto a necháme 2hod odpočinout v lednici. Mezitím si v rendlíku rozpustíme med s cukrem a poté přidáme…

Domácí pudink (DlabemeZdrave)

Domácí pudink (DlabemeZdrave)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Škrob rozmícháme v mléce, abychom neměly žádné hrudky. Přidáme cukr a semínka z lusku (místo fruktosy a lusku můžeme použít vanilkovou fruktosu). Dáme na mírný plamen a…

Skořicovník

Skořicovník

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Smícháme všechny sypké přísady: mouku, fruktózu, prášek do pečiva a skořici. Přimícháme vejce, olej a mléko. Tuto poloviční dávku k nedělní večeři jsem pekla v dortové…

TerezaVe

35 min

Štola (DlabemeZdrave)

Štola (DlabemeZdrave)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Výborný recept na štolu s přídavkem špaldové mouky, fruktosy a obilného mléka. Upečenou štolu nechte před Vánoci rozležet, protože jedině tak se v ní krásně prolnou…

DlabemeZdrave

80 min

Štola (DlabemeZdrave)

Štola (DlabemeZdrave)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Výborný recept na štolu s přídavkem špaldové mouky, fruktosy a obilného mléka. Upečenou štolu nechte před Vánoci rozležet, protože jedině tak se v ní krásně prolnou…

DlabemeZdrave

80 min

Cuketová buchta s jablky

Cuketová buchta s jablky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Není lepší způsob, jak upotřebit větší množství cukety, než ji schovat do moučníků. V nich totiž cuketa dodá šťavnatost a vláčnost a zároveň ji tam stěží někdo rozpozná.…

DlabemeZdrave

60 min

Čoko-kaki zebra

Čoko-kaki zebra

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Kaki oloupeme a nakrájíme na kostičky. Džus a šťávu svaříme na hustější sirup, přidáme kaki a chvilku prohřejeme, aby trochu změklo. Mléko přivedeme k varu, vmícháme…

Diabublanina

Diabublanina

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Změklý tuk a cukr utřeme do pěny, postupně vmícháme žloutky. Pak přidáme mouku s kypřicím práškem, vlejeme mléko a opatrně promícháme. Nakonec si ušleháme tuhý sníh z…

spagetka

45 min

Kustovnické koláčky

Kustovnické koláčky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Do mísy prosejeme mouku, uděláme důlek, nalijeme vlažné mléko, rozdrobíme droždí, posypeme cukrem a necháme 10min odpočinout. Promícháme, přidáme vejce, olej a…

Ječný chléb

Ječný chléb

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Před posledním kynutím (po konečném hnětení) vyjmout z nádoby, vytvarovat oválný bochník, naříznout, poprášit ječnou moukou a vrátit do pekárny.

Kávový chia pudink

Kávový chia pudink

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Do misky dáme kávu, zalijeme ji horkým mlékem a přidáme semínka s cukrem, vše promícháme.Do skleniček dáme kysanou smetanu a zalijeme vychladlým mlékem s kávou a semínky…

Raffaello pyramida

Raffaello pyramida

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Rýžové vločky namočíme do horké vody, aby změkly. Poté vymačkáme přebytečnou vodu a necháme vychladnout. Smícháme s ostatními surovinami a propracované těsto necháme v…

1 2 3 4

Naposledy jste si prohlédli