Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hořčice hrubozrnná - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Pomazánka z fazolí

Pomazánka z fazolí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Na kostičky nakrájenou cibuli osmahněte na oleji. Posypte majoránkou a nechte rozvonět. Přidejte propláchnuté fazole a sůl. Podlijte asi půl deci vody a nechte chvíli…

Krůtí játra na slanině

Krůtí játra na slanině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Omytá a očištěná játra nakrájíme na plátky. Játra osmažíme na trošce oleje z obou stran asi 4 minuty. Vytáhneme je a uchováváme v teple. Na pánev přidáme nakrájenou…

mika59

30 min

Srnčí kotleta ve slanině

Srnčí kotleta ve slanině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Maso odblaníme, omyjeme, osušíme, potřeme olejem, okořeníme (Divočina, kůra), osolíme a spolu s větvičkou rozmarýnu necháme přikryté v lednici odpočinou cca 24 hod. …

Salát se žampiony

Salát se žampiony

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zeleninový salát doplněný restovanými žampiony je skvělá volba pro přípravu lehkého oběda nebo chutné večeře. Žampiony jsou univerzální houby s jednoduchou a rychlou…

hosta

20 min

Hořčicovo-medová omáčka

Hořčicovo-medová omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

V hrnci smícháme zeleninový vývar s hořčicí a medem a přivedeme k varu. Vaříme tak dlouho, dokud se tekutina nezredukuje na polovinu. Poté přidáme kysanou smetanu a na…

Rostbíf klasický

Rostbíf klasický

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Hořčici, rozetřený česnek, tymián a lžíci oleje smícháme na kašičku, nasolený opepřený roštěnec obalíme ve směsi s hořčicí a necháme nejméně 1 hodinu uležet.Rozpálíme na…

Hovězí na hrubozrnné hořčici

Hovězí na hrubozrnné hořčici

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Hovězí maso z kližky, pokud je dobře připravené, je lahůdka. Správně vychutit a využít k tomu hrubozrnnou hořčici, pivo a chilli omáčku je pak odvážná kombinace, kterou…

mika59

80 min

Čočkové karbanátky I.

Čočkové karbanátky I.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Oblíbené karbanátky můžeme připravit i ve zdravější a bezmasé verzi. Připravíme je z vařené červené čočky a brambor. Dochutíme je lahůdkovým droždím. Díky lněnému…

Navrmi

70 min

1 2 3 4 5 10

Naposledy jste si prohlédli