Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žebírka v pivní marinádě

U marinády na žebírka není nutné experimentovat. Skvělá kombinace je z hořčičného základu, česneku, koření, medu a piva. Během marinování si maso natáhne výrazné chutě a po upečení jsou žebírka naprosto lahodná. Hodí se na oběd i na party pohoštění.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 40 min bez doby marinování

70 min (30 min příprava + 40 min tepelná úprava, bez doby marinování)

3. 12. 2023 23:11

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 912 kJ / 457 kcal
Bílkoviny4,63 g
Tuky27,07 g
Vláknina3,56 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,09 g
Sůl2,70 g
Sacharidy46,94 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen (moderátorka)

5. 12. 2023 08:55

Eja57: na konci výčtu surovin ho vidím. Ty ne? :-O

Eja57 Eja57

5. 12. 2023 08:41

V surovinách na marinádu chybí pivo. Kolik a jaké nejlépe?
:-K

RubyRom RubyRom

5. 12. 2023 08:07

Marie Svarcova: moc děkuji :-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

5. 12. 2023 08:06

:-)<3:yes::yes: pivní marináda je fakt skvělá, dobře jsi navařila :-K

RubyRom RubyRom

4. 12. 2023 10:53

veronika_straka: :-K:-K:-K:-K:-K

:-8 tuhle marinádu přesně dělám na trhané maso, je fakt nejlepší

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: žebra vepřová, hořčice dijonská, hořčice hrubozrnná, med, olej, rozmarýn sušený, tymián sušený, česnek, paprika sušená sladká, sůl, pepř mletý, pivo světlé

TopRecepty.cz

Žebírka v pivní marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ER0Km