Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hořčice hrubozrnná - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Cibulovo-sýrový quiche

Cibulovo-sýrový quiche

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

těsto: 1. Do mísy kuchyňského robotu (nebo na vál) dáme mouku a sůl a několikrát zapulzujeme (promícháme). 2. Postupně přidáváme máslo a pulzujeme, asi 10 krát, dokud…

Tuňák grilovaný "po francouzsku"

Tuňák grilovaný "po francouzsku"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Tuňák je jednou z nejběžněji lovených ryb, jeho maso se využívá i na přípravu sushi. Steaky se připravují z nejkvalitnější části ryby, což jsou mohutné svaly podél…

Dooga

15 min

Pekelně pikantní "pomalé" plecko

Pekelně pikantní "pomalé" plecko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Maso nakrájíme na větší kostky, cibuli na měsíčky a v míse důkladně promícháme se všemi zbývajícími surovinami.Směs dáme do nádoby PH, přidáme cca 100 ml vody nebo…

Gratinovaná zelenina

Gratinovaná zelenina

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zeleninu očistíme a pokrájíme na tenké plátky, max. 0,5 cm silné. Můžeme si pomoci třeba škrabkou nebo mandolinou. Do většího kastrolu dáme vařit smetanu s mlékem,…

Králík"hořčičák"

Králík"hořčičák"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Králíka opláchneme a osušíme. Hlavu společně s vnitřnostmi použijeme např.na vývar, zadní nohy dáme do mrazáku na pozdější jinou dobrou úpravu. Zbytek králíka rozdělíme…

Anna Kocikova

60 min

Celerová remuláda

Celerová remuláda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Celer oloupeme a nakrájíme na tenké nudličky. Pokapeme citrónem a necháme chvilku odležet v chladnu. Do majonézy přidáme nastrouhané okurky, pokrájené kapary, bylinky,…

Čertovská králičí pochoutka

Čertovská králičí pochoutka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Nejdříve si předchystáme: - maso, brambory a klobásku si nakrájíme a maso posolíme. Na pánvi na sádle osmahneme nakrájenou slaninu, přidáme na kolečka pokrájený pórek…

jahoda

60 min

Pórkové rolády na houbách

Pórkové rolády na houbách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, poklademe plátky slaniny. Pórek nakrájíme na 4 špalíčky (dlouhé jako je šířka plátků masa), obtočíme plátkem masa se slaninou …

1 3 4 5 6 7 10

Naposledy jste si prohlédli