Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Klobása vinná - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Zapečená domácí vinná klobása

Zapečená domácí vinná klobása

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Nízkou zapékací mísu vymažeme tukem a položíme na ni plátky osoleného a opepřeného masa. Na něj navrstvíme vinnou klobásu (domácí nebo koupenou - tu vymáčkneme ze…

Netradiční vinná klobása

Netradiční vinná klobása

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Troubu rozehřejeme na 200°C, zapékací formu vyložíme pečícím papírem. Do připravené formy stočíme vinnou klobásu a vložíme ji do rozehřáté trouby ještě dřív, než začneme…

Papunka

45 min

Vinná klobása na černém pivě

Vinná klobása na černém pivě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Vinnou klobásu naporcujeme, stočíme do šneka (množství vyjde asi na 4 ks), sepneme špejlí skrz a krátce smažíme na oleji. Pak šneky vyskládáme do pekáče.Na pánvi…

Jurgen.k

30 min

Kořeněná vinná klobása

Kořeněná vinná klobása

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Klobásu nakrájíme na kousky cca 20 - 30 cm dlouhé a stočíme je do šneku, ne příliš pevně, aby ve středu zůstala mezera. Šneky sepneme párátkem, aby držely tvar.Mouku…

recepty73

40 min

Vinná klobása pikantní

Vinná klobása pikantní

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Vinnou klobásu vytvarujeme do žádaného tvaru, lehce obalíme v mouce, krátce opečeme na tukem vymazané pánvi, vyjmeme, přidáme vývar z knedlíčků (knedlíčky z vinné…

J. A.

15 min

Vinná sekaná

Vinná sekaná

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Mleté maso dáme do mísy, zalijeme malým množstvím vody, osolíme, promícháme a necháme odpočinout tak 15 minut. Mezi tím si namočíme kousky rohlíku do mléka, ten trochu…

Bibinka

70 min

Dobrota z jednoho kastrolu

Dobrota z jednoho kastrolu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Mleté maso si ochutíme majoránkou, tymiánem, osolíme, zastříkneme trochou vody a necháme odpočívat. Do kastrolu, ve kterém budeme zapékat dáme trochu oleje, na něm…

Bibinka

60 min

Burgery s vinnou klobásou

Burgery s vinnou klobásou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Klobásy rozdělíme na čtyři stejně velké díly, které stočíme do šneku, zpevníme párátky a osmažíme dozlatova z obou stran v pánvi nebo opečeme v troubě.Bulky rozkrojíme,…

1 2 3 4 5 6