Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Klobása vinná - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Zapečená domácí vinná klobása

Zapečená domácí vinná klobása

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Nízkou zapékací mísu vymažeme tukem a položíme na ni plátky osoleného a opepřeného masa. Na něj navrstvíme vinnou klobásu (domácí nebo koupenou - tu vymáčkneme ze…

Netradiční vinná klobása

Netradiční vinná klobása

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Troubu rozehřejeme na 200°C, zapékací formu vyložíme pečícím papírem. Do připravené formy stočíme vinnou klobásu a vložíme ji do rozehřáté trouby ještě dřív, než začneme…

Papunka

45 min

Smažené koule z vinné klobásy

Smažené koule z vinné klobásy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Z vinné klobásy do misky vymačkáme vnitřek, přidáme vajíčko, nahrubo strouhaný sýr, pepř, popř. trochu soli, a nasekanou zelenou lahůdkovou cibulku. Přidáme na troše…

Chutné zapečené žampiony

Chutné zapečené žampiony

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Žampionům oddělíme nožičky(dáme je stranou) a hlavičky si vydlabeme na plnění, omyjeme a osušíme. Pak si připravíme náplň:do misky si vymačkáme vinnou klobásu,…

Bibinka

40 min

Kořeněná vinná klobása

Kořeněná vinná klobása

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Klobásu nakrájíme na kousky cca 20 - 30 cm dlouhé a stočíme je do šneku, ne příliš pevně, aby ve středu zůstala mezera. Šneky sepneme párátkem, aby držely tvar.Mouku…

recepty73

40 min

Dobrota z jednoho kastrolu

Dobrota z jednoho kastrolu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Mleté maso si ochutíme majoránkou, tymiánem, osolíme, zastříkneme trochou vody a necháme odpočívat. Do kastrolu, ve kterém budeme zapékat dáme trochu oleje, na něm…

Bibinka

60 min

Vinné klobásky v listovém těstě

Vinné klobásky v listovém těstě

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Vinnou klobásu pokrájíme na kousky dlouhé cca 6 - 10 cm. Listové těsto rozválíme na plát, pokrájíme ho na obdélníčky široké přibližně jako délka pokrájených klobásek a…

recepty73

60 min

1 2 3 4 5 6