Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 975 kJ / 3 340 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,28 g |
Tuky | 193,06 g |
Vláknina | 11,50 g |
Cholesterol | 681 mg |
Sodík | 4,95 g |
Sůl | 12,39 g |
Sacharidy | 255,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vinná klobása zapečená v cuketovém těstě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/701Q
Moje poznámka
Vinná klobása zapečená v cuketovém těstě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/701Q
Nejnovější recepty
Proteinové ovesné vločky s malinovým proteinem a hořkou čokoládou
Přidáno před 8 hodinami
Rýžové nudle se zeleninou, sójovými kousky a arašídovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Roláda Harlekýn podle Míši Landové
Přidáno před 15 hodinami
Těstoviny s krémovou omáčkou Alfredo s krevetami a brokolicí
Přidáno před 17 hodinami
Plněné sladké broskve
Přidáno před 18 hodinami
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno 9. 7. 2025 13:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Cinderka před 6 hodinami
Nepečené kokosové košíčky s čerstvým ovocem
Amphibian před 7 hodinami
Citrónové muffiny
terezakrejzarova před 8 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
kiellmo před 9 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 9 hodinami
Máslové kuře s lilky na rozmarýnu
smrkusa před 9 hodinami
Okurková polévka
jarpos před 10 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
zdesse před 11 hodinami
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
Jan Nemec před 11 hodinami
Tématické fráze:
zapečená vinná klobása,
zapečená cuketa,
testo na vinne klobasy,
těsto na zapečenévinné klobásy,
vinná klobása recept,
vinná klobása s vejci,
vinná klobása a brambory a cuketou,
recept z cukety, klobásy, zakysané,
vinné klobásy mouka,
klobásové těsto
Suroviny:
klobása vinná,
vejce,
smetana zakysaná,
olej,
cuketa,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
mléko,
sůl,
pepř,
tymián,
sýr gouda,
tuk,
mouka hrubá
Komentáře (6)