

Zapečená vinná klobása
Suroviny
- vinná klobása
- hladká mouka na obalení
- olej
- grilovací koření
Postup přípravy receptu
Vinnou klobásu stočíme do "klubíčka", sepneme párátkem nebo špejlí, aby se nerozmotala, obalíme v mouce, do které můžeme přidat koření podle chuti - grilovací, papriku atd.
Dáme na vymazaný pekáček a pečeme. Podáváme nejlépe s bramborovou kaší.
Poznámka od kuchařky
Já k tomu dělala zapékaná bramborová sluníčka. Do kaše jsem přidala žloutky a nastrouhaný tvrdý sýr, zdobičkou nastříkala na plech sluníčka a asi 15 minut zapékala.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Zapečená vinná klobása
-
Normálně možná, Market, ale já to tak neznám!
-
Bramborová sluníčka jsou hezká.
Ale zapečená klobása mně nijak nepřekvapila - takhle se přece vinná klobása dělá normálně nebo ne?
-
Ty sluníčka mne taky dostala. +bodík za ně
-
Já se připojuju, sluníčka jsou super nápad
-
Amiro, ta sluníčka s brambor jsou super, já se tady čučím na fotku, co že to asi je za brambory, než jsem si pořádně přečetla recept
No, fajn, že je to tady, já mám tu klobásu ráda, taky ji zapékám do listového těsta a tohle se mi moc líbí. No a taky mne nenapadlo, že aby se mi ta klobása nerozmotala, můžu ji sepnout párátkem. Nejsem já blb?
Máš plusa za super nápad s bramborama