Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kmín drcený - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Gazdovský chléb

Gazdovský chléb

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Kyprý a měkký gazdovský chléb vonící smaženou cibulí a slaninou můžete upéct jako klasický bochník. Nebo si trochu pohrát a dát těstu tvar velkého šneka, jako je u…

cathleen

220 min

Novoroční milionová česnečka

Novoroční milionová česnečka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

I když je tento popis poplatný speciální příležitosti, můžete si i vy tento postup v upravené podobě s menším množstvím surovin vyzkoušet. Tato oblíbená polévka vás…

radekhk

180 min

Kváskové placky pana hajného

Kváskové placky pana hajného

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Tyto placky možná kdysi voněly v nejedné hájence. Hub býval v lese i v hájence vždy dostatek, i kus uzeného se v komíně nebo ve spíži našel. Kváskové placky jsou snadné,…

cathleen

80 min

Terchovská sváteční kapustnica

Terchovská sváteční kapustnica

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Naši slovenští sousedé si Vánoce nedovedou představit bez tradiční kapustnice. Vyzkoušejte ji připravit dle receptu z Terchové. Polévka plná zelí, ze silného masového…

mkab

90 min

Brambory à la harmonika

Brambory à la harmonika

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Brambory připomínající harmoniku můžeme podávat jako přílohu nebo i jako samostatný bramborový pokrm třeba u grilování. Do zářezů skládáme klobásu, špek, cibuli, česnek…

Houby ve vlastní šťávě

Houby ve vlastní šťávě

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Houbařská sezona se pomalu blíží a možností jak houby zpracovat je opravdu nespočet. Zavařené houby ve vlastní šťávě využijeme po zbytek roku a využijeme je ve všech…

Merylas

170 min

Krkovice na grilu

Krkovice na grilu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Grilovaná krkovice je skvělou volbou pro každou letní grilovačku. Tento druh masa je díky své šťavnatosti a jemné struktuře ideální pro grilování. Při správné marinádě a…

clupmi

35 min

Bramborová polévka s hlívou a smetanou

Bramborová polévka s hlívou a smetanou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Měli jste v lese smůlu i když ostatní nosí plné koše? Nevadí. Z hlívy můžete připravit luxusní polévku, která vám houbařský neúspěch vynahradí. Potřebujete jen houby,…

maris

45 min

Lišky na slanině (vhodné pro diabetiky)

Lišky na slanině (vhodné pro diabetiky)

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Lišky se skvěle hodí zejména do pokrmů se smetanovým základem. Jejich specifická chuť a aroma se však krásně projeví i v kombinaci se slaninou a cibulkou. Jednoduchý a…

RubyRom

40 min

Hubník z Jizerek a Krkonoš

Hubník z Jizerek a Krkonoš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Hubník je pokrm ze sušených hub, jehož další hlavní suroviny tvoří bílé pečivo namočené v mléce, dále vejce a koření. Některé recepty na hubník obsahují pokrájenou…

spagetka

65 min

Lahůdkový amur na zelenině

Lahůdkový amur na zelenině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Lahůdkový amur na zelenině je výtečný pokrm, který spojuje jemné a šťavnaté maso sladkovodní ryby s pestrou směsí čerstvé zeleniny. Tento zdravý a chutný recept ocení…

zizala

60 min

Bramborák plněný zelím

Bramborák plněný zelím

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Bramborák je oblíbená pochoutka, kterou připravovali už i naši předci. Do smažené placky z brambor, česneku a majoránky můžeme připravit také náplň. Třeba i jen dušené…

aadulka

40 min

Sekaná s brokolicí

Sekaná s brokolicí

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Šťavnatá a dobře ochucená sekaná je dobrota, kterou dělávaly už naše babičky. Zkuste ji ještě obalit do plátků slaniny a naplnit brokolicí a uvidíte, že si na této…

poslirecept

83 min

1 48 49 50 51 52 87

Naposledy jste si prohlédli