Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlogulášek

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min

75 min (75 min příprava)

1. 3. 2010 14:55

Suroviny

Porce: 7-8 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 342 kJ / 560 kcal
Bílkoviny19,79 g
Tuky7,95 g
Vláknina32,86 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,85 g
Sůl9,45 g
Sacharidy90,43 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme jako vydatnější svačinu nebo večeři s pečivem a podle chuti třeba s vychlazeným pivkem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivana79 Ivana79

1. 3. 2010 18:22

Hneď by som si dala:-p

Lusinda79

1. 3. 2010 18:07

Tři klasické masoxy jsou opravdu moc, já používám biobujon Rapunzel a ten má minimalizovaný obsah soli, takže bych také dala dva.Wendy raději napiš masox dle chuti;-)jinak buřtguláš ok:yes:

Wendy1

1. 3. 2010 18:01

Ono se to zdá ale já nepoužívám originál masox ten je moc silný.Lepší je mamita(12 kostek na 6 litrů) nebo kuchárek je to akorát a není třeba solit ani pepřit.Používám kastrol 4 litry možná jsem se netrefila s porcema může to být víc.(mám rozpapaného muže pro něj je jedna porce jako pro mě skoro dvě a kousek.)Tak se omlouvám:-8 za nepřesnosti.

spagetka spagetka

1. 3. 2010 17:38

Určitě jde o chybku, tohle asi ne...

Bibinka Bibinka

1. 3. 2010 17:34

Wendy, ty opravdu dáváš na 7-8 porcí 3 hovězí vývary:-?:-O To by mě teda nikdy nenapadlo. Dala bych jeden a pak dosolila, nebo bych dala gulášovou kostku. Neříkám tím, že masox nemám ráda, ale použít 3 do jednoho jídla-to se nezlob, ale to se mě vůbec nezdá být dobrý:-(

AniCiz

1. 3. 2010 16:38

trošku se mi nezdá množství masoxu..používám běžně..ale 3 ks?:-O

jan.alois jan.alois

1. 3. 2010 16:33

Guláš s kapustou ?

k.radulka k.radulka

1. 3. 2010 16:22

to je jak buřtguláš u nás :yes:

Věrka.

1. 3. 2010 15:35

Tak já guláš bez masa neee. Ale každý jak má rád.

Betina

1. 3. 2010 15:25

:yes::-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: polévky mamita směs na bramborák mamita mamita koření valašský kontrabáš z jednoho pekáče biobujon mamita koreni grilovaci biobujon rapunzel www mamita polevky v sačcich cz mamita masox koreni mamita buřtguláš s kapustou polévka mamita mamita polévky mamita kostky vývar

Suroviny: cibule, brambory, uzenina, olej, bujón hovězí, česnek, kapusta, paprika sušená sladká, koření gulášové, kmín drcený

TopRecepty.cz

Rychlogulášek

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GRM7