Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kmín drcený - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Špenátový hummus

Špenátový hummus

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Hummus je krémová pochoutka z rozmixované cizrny, která pochází z Blízkého východu. Můžeme do něj například namáčet pita chléb nebo kousky zeleniny. Když do něj přidáme…

poslirecept

20 min

Segedin à la  „Šlajf“

Segedin à la „Šlajf“

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Tradiční segedínský guláš, sytá a voňavá klasika, která patří mezi nejoblíbenější české pokrmy. Kombinace šťavnatého masa, kysaného zelí a smetany vytváří jedinečnou…

Josef Lerch

180 min

Zelánky

Zelánky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Zelné placky u nás mají dlouhou tradici a připravují se na různé způsoby. Tyto připravíme z kysaného zelí a ochutíme je kmínem, česnekem a majoránkou. Po usmažení pěkně…

poslirecept

20 min

Pomazánka z camembertu

Pomazánka z camembertu

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Při posezení s přáteli u piva nesmí nikdy chybět drobné občerstvení. Pokud připravíte pomazánku z aromatického camembertu, určitě nešlápnete vedle. Pomazánku mažeme na…

poslirecept

20 min

Jihočeské zelňáky

Jihočeské zelňáky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Voňavé zelné placky se škvarky jsou skvělé jako pohoštění pro přátele k vínu či pivu. Nejsou z kynutého těsta, díky tomu je jejich příprava velmi rychlá. Na závěr je…

poslirecept

45 min

Rillettes po česku

Rillettes po česku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Masová pomazánka z krkovice a vepřového sádla, podlitá bílým vínem. Udělá spoustu parády nejen na čerstvém chlebu, ale i jako jedlý dárek. Originální rillettes pochází z…

Handour

255 min

Kynutý bramborák II

Kynutý bramborák II

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Chutné bramboráky zná většina z nás převážně smažené na sádle. Vyzkoušejte je však připravit trochu jinak. Bramborák z kynutého těsta, pečený v troubě, příjemně voní po…

cathleen

60 min

Světlý kvasový chléb

Světlý kvasový chléb

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kvasový chléb s přehnutým "listem" je netradiční svým provedením. Vyzkoušejte tentokrát upéct bochník podle tohoto receptu, potřeba je jen silný a aktivní kvásek, trocha…

cathleen

65 min

Rychlé těstoviny

Rychlé těstoviny

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Zapečené těstoviny jsou skvělou volbou pro rychlý a vydatný oběd či večeři. Kombinace jemně propečených těstovin a zlatavé sýrové krusty potěší každého milovníka dobrého…

andela21

35 min

Schované žampiony

Schované žampiony

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Tyto kuličky jsou výborný tip na pohoštění. Můžeme přidat šunku, slaninku, tvrdý sýr, nasekanou petrželku, nebo kousek pórku. Jsou skvělé k vínu nebo pivu. Místo…

danielle72

35 min

Zapékané plněné cuketky

Zapékané plněné cuketky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Lahodné, voňavé a hotové za chvíli – zapékané cuketky plněné směsí žampionů a sýra potěší milovníky zeleniny i ty, kteří hledají lehčí alternativu klasických zapékaných…

Jaromira18

80 min

Hermelín s houbami

Hermelín s houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Houby očistíme, nakrájíme na menší kousky a podusíme na rozpuštěném másle se solí, drceným kmínem a chilli kořením. Pak necháme vychladnout.Hermelín rozkrojíme,…

Ledvinky na špeku

Ledvinky na špeku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Vepřové ledvinky dokáží být skutečnou delikatesou. Držte se následujícího receptu a připravíte lahodný pokrm, který ocení nejen milovníci vnitřností. Ledvinky ovoněné…

Veruncicka

75 min

Paštika s rebarborovým rozvarem

Paštika s rebarborovým rozvarem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Spojení jemného masového základu s lehce sladkokyselým rebarborovým přelivem vytváří nevšední gurmánský zážitek, který potěší každého milovníka originálních chutí.…

Handour

75 min

1 49 50 51 52 53 87

Naposledy jste si prohlédli