Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kmín drcený - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Tečkovaný kváskový chleba

Tečkovaný kváskový chleba

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Smícháním kvásku, vody a mouky připravíme rozkvas a necháme ho cca 12-14 hodin kvasit. Záleží na teplotě okolního prostředí i síle vašeho kvásku.K hotovému rozkvasu…

Maďarská polévka "čičeri"

Maďarská polévka "čičeri"

Recept ještě nebyl hodnocen 3,9

Cibuli i česnek oloupeme a nakrájíme najemno. Mrkev a brambory očistíme a nakrájíme na malé kostičky, řapík na proužky.V hrnci rozehřejeme olej a krátce na něm opečeme…

Tchýnin Slovenský guláš

Tchýnin Slovenský guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso nakrájejte na kostky cca 3x3 cm. Cibuli nakrájejte na kostičky. Na sádle restujte cibuli do světle hnědé. Vložte maso a za častého míchání nechte dusit. Přihoďte…

Mama-mia

150 min

Polévka z bílého mladého zelí

Polévka z bílého mladého zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Očištěné listy mladého (ale lze použít i zimní) zelí nakrájíme na jemné nudličky, bramboru na kostičky a párek na kolečka.V rozehřátém hrnci na sádle orestujeme kolečka…

Vynikající kapr

Vynikající kapr

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Rybí maso je dietní a velmi zdravé, ale bohužel ho v naší stravě využíváme velmi málo. Nabízíme vám proto jeho pikantní úpravu na pánvi či grilu, která vám zaručeně…

Domácí plněné burgery

Domácí plněné burgery

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Domácí burgery už zná a dělá snad každý. Klasika v podobě housky, placky mletého, zelenina a omáčka. Tyto jsou však netradiční tím, že mezi dvě tenké masové placky…

Kaczik

90 min

Babčák Videorecept

Babčák

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Málokteré jídlo se může chlubit tolika obměnami jako bramboráky. Placky ze syrových brambor jsme tentokrát doplnili špekem a hříbky. Tato krkonošská dobrota se jmenuje…

cathleen

40 min

Houbové škvarky z ryzců

Houbové škvarky z ryzců

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Ryzce naši houbaři kupodivu příliš nesbírají, přestože je to velmi zajímavá skupina hub, atraktivní i z hlediska kuchyňského využití. Tyto houby jsou oblíbené především…

Colombo65

25 min

Houbový "tatarák" - pomazánka na toasty

Houbový "tatarák" - pomazánka na toasty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Houbaření je oblíbený koníček a když se zadaří, tak rázem máme mnoho možností, co dobrého z nich uvařit. Pokud chcete jen něco malého na pochutnání, zkuste houbový…

HankaCh

40 min

Smažená pštrosí vejce

Smažená pštrosí vejce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Žemli rozmočíme v mléce a smícháme s mletým masem spolu s 1 vejcem, solamylem, jemně nakrájenou cibulí, utřeným česnekem, solí a kořením (koření můžeme použít i jiné,…

Merylas

40 min

Masíčko na léto

Masíčko na léto

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na sádle nebo oleji orestujeme slaninu, přidáme drobně pokrájené maso a zprudka orestujeme. Přihodíme cibuli nakrájenou na nudličky, ostatní suroviny a ještě chvilku vše…

1 47 48 49 50 51 87