Ledové zvonky
Recept ještě nebyl hodnocenVánoce se kvapem blíží a tak je na čase pomalu rozmyslet, kterými druhy cukroví letos překvapíme své blízké. Vyzkoušejte ledové zvonečky, chutnající lehce po oříšcích a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vánoce se kvapem blíží a tak je na čase pomalu rozmyslet, kterými druhy cukroví letos překvapíme své blízké. Vyzkoušejte ledové zvonečky, chutnající lehce po oříšcích a…
Netradiční nepečené kuličky najdete v tomto receptu. Jsou zelené díky použití prášku matcha čaje, který patří mezi jednu z nejstarších odrůd zeleného čaje. Jeho chuť…
Hledáte cukroví, které je přirozeně bezlepkové? V tom případě jsou tyto kuličky přesně pro vás. Jáhly jsou skvělou alternativou k mouce a spolu s ostatními surovinami…
Kuličky z upečeného korpusu, který je nadrobený a spojen s dalšími surovinami, jsou sice pracnější, ale zato vám zaručeně zachutnají. Ozdobte je cukrářským zdobením a…
Jednoduché a rychlé nepečené kuličky ze sušených meruněk jsou přirozeně bez lepku. Doslazeny jsou agávovým sirupem i přirozenou sladkostí sušeného ovoce. Společně se…
Pokud máte rádi chuť kokosu, nenechte si ujít tato výborná kokosová vosí hnízda. Připravíte je z kokosového těsta slazeného Salkem a naplníte jednoduchým krémem ze…
Tyhle kuličky budou chutnat všem, kteří milují ovesné vločky v jakékoliv podobě. Pokud chcete letos mlsat trochu zdravěji, určitě je vyzkoušejte, díky medu a kokosu…
Tyhle kuličky budou chutnat všem, kteří milují ovesné vločky v jakékoliv podobě. Pokud chcete letos mlsat trochu zdravěji, určitě je vyzkoušejte, díky medu a kokosu…
Zdravější varianta cukroví plná sušeného ovoce, ovesných vloček a oříšků. Sušené švestky dodávají přirozenou sladkost a ovesné vločky zase vlákninu, vitamíny a minerály.…
Oblíbené nepečené cukroví je stálicí na vánočním stole. Vyzkoušejte připravit i tento nepečený salám. Nemusíte se bát, jedná se o sladkou imitaci, ve které kousky tuku v…
Tato výborná kakaová buchta je díky jablkům krásně šťavnatá. Zdobí ji čokoládová poleva, nadrcené oříšky a kalíšky mochyně, která zpestří dezert svou zajímavou…
Zapomenutý recept, který voní po rumu a tradici. Kuličky z dětské krupičky, obalené v čokoládě a kokosu, vás přenesou do časů, kdy sladkosti měly duši. Vraťte se tak do…
V horkém létě oceníme svěží moučníky. Přesně takový je tropický dort, skládající se ze sušenkového korpusu, jogurtového krému a mangového curd. Už jen jedno sousto…
Sladké pštrosí vejce je originální dezert, který zaujme nejen svou chutí, ale i vzhledem. Spojení bílé sladké vrstvy a šťavnaté pomerančové náplně, je dokonalou sladkou…
Kdo miluje kokosovou chuť řezů, je tu správně. Jako základ na tento moučník je kromě strouhaného kokosu použito také kokosové mléko, které nahradí použití vajec do těsta…
Kdo miluje kokosovou chuť řezů, je tu správně. Jako základ na tento moučník je kromě strouhaného kokosu použito také kokosové mléko, které nahradí použití vajec do těsta…
Dokonale vláčné máslové košíčky doplní lahodný krém z vanilkového pudinku. Z opraženého kokosu pak vytvoříme pomyslné hnízdo, na které posadíme bonbónky ve tvaru vajiček…
Tento recept na jednoduché cukroví, nebo chcete-li kokosové sušenky, využijete nejen v slavnostních okamžicích roku. Stejně dobře je můžete připravit jako sušenky ke…
Českým klasickým moučníkem je vláčná bábovka, která nám svojí lahodnou chutí připomene nedělní odpoledne u babičky. Bábovku můžete upéct v mnoha variantách - vyzkoušejte…
Piškotové řezy s jahodovou, máslovo-krémovou a šlehačkovou vrstvou vypadají úžasně. Jejich příprava je sice trochu pracnější, ale výsledek za to rozhodně stojí. Moučník,…
Kokos, cukr a crème fraîche dobře smícháme. Z kokosové hmoty odebíráme 25 gramové kousky a v dlaních tvoříme podlouhé oválky, které klademe jeden vedle druhého na tác…
Do velké mísy nasypeme ovesné vločky, slunečnicová semínka strouhaný kokos a skořici. Vše promícháme. K vločkám přidáme rozpuštěný kokosový olej a kokosový cukr. Vše…
Do mixéru nasypeme kokos a začneme mixovat. Vydržíme do té doby, než se z kokosu udělá tuhá a slepená hmota. Přidáme sladidlo a opět začneme mixovat do doby, než získáme…