Bochánek plněný kokosovým krémem
Recept ještě nebyl hodnocenZ droždí, 1 KL cukru, 1 PL mouky a trošky mléka si připravíme kvásek. Zbylou mouku prosijeme, přidáme cukr, sůl, vejce, majonézu, rozpuštěné máslo, vykynutý kvásek,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Z droždí, 1 KL cukru, 1 PL mouky a trošky mléka si připravíme kvásek. Zbylou mouku prosijeme, přidáme cukr, sůl, vejce, majonézu, rozpuštěné máslo, vykynutý kvásek,…
Všechny suroviny na těsto smícháme a vlijeme na plech s pečícím papírem a pečeme cca 20 min při 175°C (vyzkoušíme špejlí).Na krém vyšleháme smetanu se ztužovačem,…
Vejce vyšleháme s vanilkovým i moučkovým cukrem. Do vyšlehané směsi přidáme změklé máslo a opět vyšleháme. Mouku si smícháme s práškem do pečiva, citronovou kůrou,…
Den předem namočíme rozinky do rumu, zakryjeme kuchyňskou fólií a necháme do druhého dne macerovat.Další den rozinky v rumu scedíme, necháme odkapat a dáme do misky.…
Den předem namočíme rozinky do rumu, zakryjeme kuchyňskou fólií a necháme do druhého dne macerovat.Další den rozinky v rumu scedíme, necháme odkapat a dáme do misky.…
Neolúpané jablká zbavíme jadrovníka a narežeme na menšie kúsky. Pokvapkáme šťavou a dusíme asi 15 minút. Jablká rozmixujeme. Do jablkovej kaše prisypeme cukor a za…
Kokosový krém promíchejte s agávovým sirupem a přidejte prášek ManaPowder Origin. Prošlehejte, aby nevznikly hrudky.Přisypte kokosovou mouku, strouhaný kokos a opět…
Vyšleháme vejce s cukrem a postupně přidáme horkou vodu (rozpustí cukr). Šleháme co nejdéle, čím našlehanější vejce budou, tím křehčí bude těsto. Mouku prosejeme,…
Ze všech surovin vypracujeme hladké těsto, které necháme alespoň 2 hodiny odpočinout v chladu. Poté vyválíme na tloušťku cca 3 mm a vykrájíme malé hvězdičky. Pečeme při…
Máslo necháme rozehřát na pokojovou teplotu, případně mu trochu pomůžeme v mikrovlnce (nevadí, pokud bude tekuté, ale nepřeháníme to).Máslo rozmícháme s tvarohy a Salkem…
Zdravá svačinka díky právě zvolenému ovoci chutnající vždy trošku odlišně či rychlý dezertík, když nás honí mlsná. Oboje splňuje tento tvarohový pohár.
Žlutobílá roláda, plněná jednoduchým třepacím krémem s ananasem, vás jednoduše dostane svou lehkou a osvěžující chutí. Je krásně nadýchaná a v ústech se jen lehce…
Nejprve z uvedených ingrediencí připravíme pouhým smícháním a krátkým, ale důkladným propracováním těsto.V dostatečném předstihu zapneme troubu a předehřejeme ji na 160…
Hrníčkové recepty jsou velmi oblíbené pro jednoduchou přípravu a takřka vždy vynikající výsledek. Zkuste tentokrát verzi s ananasem a kokosem. Tato kombinace spolu…
I mlsat můžeme zdravě. Tento lahodný koláč připravíme za špaldové mouky a mrkve, která mu dodává zajímavou chuť a vláčnost. Na závěr ho potřeme jemným krémem z tvarohu a…
Pokud máte rádi kokos a bílou čokoládu, nenechte si ujít tyto úžasné nepečené kuličky. Pěkně voní a ukrývají v sobě kousek sušeného ananasu. Připravte je na Vánoce, na…
Hledáte dezert, který okouzlí svou jemností a exotickou chutí? Kokosové řezy à la Raffaello jsou lahodnou kombinací krémového kokosu a nadýchaného těsta, inspirovanou…
Jednoduché želatinové bábovičky s ovocem vás v teplém počasí dokonale osvěží. Snadný a rychlý dezert zvládnete připravit bez zapnutí trouby a potěšíte děti i dospělé.…
Nadýchaný koláč, sypaný rybízem a ostružinami v kombinaci se strouhaným kokosem. Moučník na plech, který je rychlý na přípravu. Nic mu to neubírá na vynikající chuti a…
Spojení tvarohu, zakysané smetany a čerstvého ovoce vytváří osvěžující dezert, který potěší každého milovníka lehkých sladkostí. Bez pečení, bez zbytečné námahy – stačí…
Vejce vyšleháme spolu s cukrem do pěny. Po lžících přidáme kysané podmáslí a olej. Nakonec přimícháme strouhaný kokos, mouku s jedlou sodou a práškem do pečiva. Hotové…
Na těsto smícháme všechny sypké suroviny v míse nebo robotu, přidáme máslo nakrájené na plátky, jogurt, vejce a vytvoříme hebké těsto. Těsto rozdělíme na 3 stejné díly a…
Toto je jedno z poměrně složitých jídel jihovýchodní Ázie, náročné na suroviny i přípravu, ale naprosto jedinečné svou symfonií chutí a rafinovanou pikantností. Pochází…
Toto je jedno z poměrně složitých jídel jihovýchodní Ázie, náročné na suroviny i přípravu, ale naprosto jedinečné svou symfonií chutí a rafinovanou pikantností. Pochází…