Domácí pralinky Hvězdoprašky
Recept ještě nebyl hodnocenDomácí pralinky vypadají nádherně v ozdobné krabičce i v průhledném sáčku s ozdobnou stužkou. Vynaložená práce vás nebude mrzet. Hned až uvidíte obdivné pohledy…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Domácí pralinky vypadají nádherně v ozdobné krabičce i v průhledném sáčku s ozdobnou stužkou. Vynaložená práce vás nebude mrzet. Hned až uvidíte obdivné pohledy…
Křehký bílkový korpus ve tvaru srdce promazaný a zvlhčený čokoládovým krémem je ideálním dárkem a nejen ke svatému Valentýnu. Jeho příprava není složitá a zdobení velmi…
Připravte si výborné nepečené kuličky obalené v čokoládě. Nechte je dokonale zatuhnout, uschovejte v chladu a pod zámkem. Z otevřené krabičky by mohly totiž bleskurychle…
Na přípravu domácího kokosového másla stačí jen dvě věci - strouhaný kokos a výkonný mixér. Máslo můžeme mlsat jen tak samotné, nebo s ním ochutit ovesnou kaši, cukroví…
Kokosové mléko je hojně využíváno při přípravě asijských pokrmů, ve kterých zmírňuje pikantnost. Nahradit jím můžete také mléko, nebo smetanu. Nemusíte jej však kupovat,…
Příprava kokosového mléka je snadná, a pokud si chcete vyzkoušet jeho domácí výrobu, je tenhle recept právě pro vás. Ideálně se hodí na přímou konzumaci, do freshe, nebo…
Udělejte radost milovníkům čokolády o velikonočních svátcích a připravte čokoládové zajíčky, plné kokosové náplně. Příprava je složitější, ale dle velice podrobného…
Pokud máte rádi kokos, určitě vyzkoušejte tyto skvělé nepečené kokosky. Na jejich základ umixujeme kokos s trochou kokosového oleje a mléka. Směs nalijeme do formiček a…
Cupcakes jsou jsou vlastně nazdobené muffiny. V tomto receptu upečeme nadýchané košíčky plné másla a čokolády nebo také marcipánu. Zdobením z nich pak uděláme dokonalé…
Upéct dobrou roládu není tak složité, jak by se na první pohled zdálo. Doplňte ji výborným krémem - ať již s oříšky, nebo s pečenými kaštany. Nezapomeňte vložit také…
Upéct dobrou roládu není tak složité, jak by se na první pohled zdálo. Doplňte ji výborným krémem - ať již s oříšky, nebo s pečenými kaštany. Nezapomeňte vložit také…
Přidáno před 18 minutami
Přidáno před 37 minutami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 24. 4. 2024 08:10
Retro okénko: Katův šleh, legendární specialita devadesátek stále žije! Jak tuhle hospodskou delikatesu nejlépe připravit?
Barvení velikonočních vajíček může být zábava i umění: Použití slupek z česneku, červeného zelí a silonek dokáže zázraky
10 kroků k dokonalé velikonoční nádivce. Pečivo je třeba opéct, maso osmahnout a hlavně nezapomeňte na tuk