Moravský talíř
Recept ještě nebyl hodnocenMaso z vepřové kýty převážeme nití tak, aby nám vznikl úhledný váleček. V trošce oleje (asi 2 polévkové lžíce) rozmícháme polovinu sáčku koření „Vepřová pečeně“ a velmi…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Maso z vepřové kýty převážeme nití tak, aby nám vznikl úhledný váleček. V trošce oleje (asi 2 polévkové lžíce) rozmícháme polovinu sáčku koření „Vepřová pečeně“ a velmi…
Pečeni omyju, středem pečeně (po vláknu masa) udělám větším nožem díru, do které naplním sušené švestky, které zbavím pecek!. Dám do pekáčku, zaliju vroucí vodou a…
Bůček si nařežeme jakoby na plátky, naklepeme, opepříme, osolíme, obalíme v mouce a prudce osmažíme po obou stranách, k němu přidáme všechny nakrájené cibule, promícháme…
Maso omyjeme, osušíme a naklepeme. Osolíme, okořeníme a necháme v chladu uležet můžeme klidně i přes noc. Na pánvi si rozehřejeme 1 PL sádla, na které dáme rozmačkaný…
Krkovici naklepeme a z obou stran okořeníme důkladně kořením Vepřová pečeně. Na rozpáleném oleji zprudka po obou stranách opečeme, aby se maso zatáhlo, přidáme na plátky…