

Buchta-krém, ovoce, želé
Moučníky , Řezy s ovocem, bublaniny 9 názorů
Suroviny
- 2 vejce
- 8 lžic cukru krupice
- 10 lžic mléka
- 10 lžic oleje
- 20 lžic polohrubé mouky
- 1 prášek do pečiva
- krém
- ovoce
- želé
Postup přípravy receptu
Cukr, vejce vyšleháme, přidáme olej, mléko, mouku s práškem do pečiva a řádně promícháme.
Nalijeme na vymazaný a vysypaný plech.Pečeme na 170 °C. Po upečení necháme vychladnout.
Krém:
Máslo s cukrem vyšleháme do pěny, pak přimícháme vychladlý pudink (lepší než vařený pudink - je pudink bez vaření dr. Oetker).
Vychladlou buchtu pokapeme citronovou šťávou, potřeme krémem, poklademe ovocem (jahody, meruňky, borůvky, ananas...) a zalijeme želatinou (tu si uděláme dle návodu na sáčku).
Necháme řádně ztuhnout.
Pochutnali jste si? Sdílejte recept!
Sdílet na Facebooku Poslat emailem
Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek
Alternativy k tomuto receptu
Zobrazit další alternativyOhodnoťte recept: Buchta-krém, ovoce, želé
-
Kolik másla na krém, kolik cukru a jaký druh?
-
-
lehké, nadýchané, jednoduché, bez vážení.. bodík letí bez prodlení
-
-
Klasika,která nikdy nezklame
-
Já je kupoval v Tescu,není to porcelán ale Francouské sklo a jsou to první květované talíře do mikrovlné troby.
-
Díky oběma za bodíky. Talíře jsou z Kauflandu (asi 5 let staré).
-
Klasika
+1 hezké talíře z Tesca
-