Těstoviny se špenátem
Recept ještě nebyl hodnocenTěstoviny se špenátem a sýrovou omáčkou jsou skvělou volbou pro každého, kdo miluje spojení jemného sýra, čerstvého špenátu a dokonale uvařených těstovin. Tento…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Těstoviny se špenátem a sýrovou omáčkou jsou skvělou volbou pro každého, kdo miluje spojení jemného sýra, čerstvého špenátu a dokonale uvařených těstovin. Tento…
Medvědí česnek je vyhledávanou bylinkou zejména pro svou chuť a vůni. Pokud jste si stihli nasbírat zásobu, připravte si k obědu tyto lahodné vegetariánské těstoviny.…
Pečená kuřecí stehna jsou díky snadné přípravě velmi oblíbeným pokrmem. Zkuste je vylepšit skvělou brokolicovou nádivkou, a z obyčejného jídla se rázem stane sváteční…
Bramborovou polévku můžeme uvařit i trochu jinak než obvykle. Muškátový květ a medvědí česnek jí dodají netradiční chuť. Polévku navíc zjemníme smetanou. Podáváme ji s…
V předvelikonočním čase se bude hodit jarní a postní pokrm. Medvědí česnek má nyní svou nejlepší dobu ke sklizni. Do jemné omáčky s bramborami k němu přidejte ještě…
Klasickou jarní nádivku můžeme připravit i v zapékacích mističkách, poslouží pak jako skvělá svačinka. Voní po uzeném mase, díky bílkovému sněhu je nadýchaná a svěžest a…
Naše babičky jsou studnicemi skvělých receptů, které perfektně navodí příjemnou atmosféru a vyvolají v nás vzpomínky na dětství. Slaný bramborový koláč s kousky anglické…
Palačinky jsou velmi jednoduché a univerzální, můžete je připravit nasladko jako dezert, ale dobré jsou i se slanou náplní. Ochutnejte je plněné jarní sýrovou smaženicí,…
Tuto krémovou polévku připravíme z brambor, batátů a řapíkatého celeru. Po rozmixování ji zjemníme smetanou. Na závěr do polévky přidáme nakrájený medvědí česnek, který…
Zdravá pampeliška má v kuchyni mnoho využití. Z listů pampelišky, chleba a vývaru můžeme připravit tuto dobrou polévku, která je díky smetaně krásně jemná. Podáváme ji…
Spojení jemně dušených kedluben, mladých brambor a křupavého salámu v sýrovém těstíčku nabízí netradiční, ale překvapivě harmonickou kombinaci chutí. Sytý a nápaditý…
Šťavnatá nádivka s cuketou a uzenou krkovicí je skvělý způsob, jak využít bohatou úrodu cuket. Vydatná, voňavá a plná chuti - hodí se jako lehký oběd, večeře nebo…
Když venku začíná být sychravo, tato polévka je přesně to, co potřebujete. Voňavé houby, jemná smetana, rozpuštěný sýr a špetka kopru, všechno dohromady tvoří…
Zapečená cuketa se žampiony, slaninou a salámem je voňavá, sytá a přitom jednoduchá. Jemná cuketa, šťavnaté houby a křupavá slanina se při pečení propojí v lahodný celek…
Dušené vepřové maso s mrkví je pro mnohé strašák školních jídelen. V této úpravě si ale tento pokrm rozhodně zamilujete. Kyselkavá jablka dodají dušené mrkvi příjemnou…
Vděčným obědem jsou zapečené těstoviny, které můžeme připravit s tím, co máme zrovna doma ve spíži. Do tohoto pokrmu připravíme lahodnou sýrovou omáčku s květákem a…