Tatarák z lososa
Recept ještě nebyl hodnocenTatarák je známý ve své verzi z hovězího masa. V tomto receptu však najdete jeho alternativní přípravu z čerstvého lososa. Je svěží díky okurce a limetkové šťávě a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tatarák je známý ve své verzi z hovězího masa. V tomto receptu však najdete jeho alternativní přípravu z čerstvého lososa. Je svěží díky okurce a limetkové šťávě a…
Neobvyklá pomazánka pikantní chuti si jistě najde své příznivce. Lilek nebo také baklažán je rostlina příbuzná s bramborem a rajčetem. Je také s oblibou používán jako…
Nastrouhaný zázvor povaříme 5 minut ve vodě. Vybereme dužinu z rozpůlených citrusů, dáme do hrnce s vodou a zázvorem, přidáme želírovací cukr, přivedeme k varu a…
Lososa zbavíme kůže, osolíme a opepříme ho. Limetku pokrájíme na tenké plátky a vyskládáme je do zapékací misky. Na limetky položíme lososa, dáme ještě jednu na vršek a…
V rozehřáté Wok pánvi na oleji necháme rozvonět nastrouhaný zázvor a česnek. Přidáme kari pastu, promícháme a vložíme kuřecí maso nakrájené na tenké proužky. Necháme za…
V míse si smícháme mouku, oba cukry, prášek do pečiva, kokos, kokosový pudink. Přidáme vejce, rozehřáté máslo mléko a nastrouhaná jablíčka, která jsme promíchali s kůrou…
V míse si smícháme mouku, oba cukry, prášek do pečiva, kokos, kokosový pudink. Přidáme vejce, rozehřáté máslo mléko a nastrouhaná jablíčka, která jsme promíchali s kůrou…
Nejprve si připravíme zálivku. Do teplé vody vsypeme cukr a důkladně ho rozmícháme, pak přilijeme rybí omáčku a limetkovou šťávu a přidáme najemno nakrájenou papričku a…
Pokud vás honí mlsná a zároveň byste si rádi dopřáli něco zdravého, vyzkoušejte avokádový krém s kešu. Avokádo je doslova nabité prospěšnými látkami a spolu s řeckým…
Sladké tvarohové noky, obalené ve směsi z perníku a ovesných lupínků, podávané s jahodovým rozvarem, jsou velice delikátní záležitostí. Jejich příjemná chuť vám zlepší…
Z ingrediencí vytvoříme marinádu, do ní naložíme na hodinu omyté a osušené filety.Vyjmeme z marinády a na rozpálené pánvi (nebo lépe grilu) z obou stran prudce opečeme.…
Keříčkovce opláchneme a očistíme poté uděláme filety, které zbavíme kůže, pokud máme filety už hotové tak rozporcujeme. Poté nasypeme koření do misky a zalijeme štávou z…
1-Vsade je vela receptov na tuto fantasticky Vietnamsku polievku ale vacsina zabuda ze tajomstvo tejto polievky je v jej zakladnej surovine hovadzom vyvare. Takze ziaden…
Nejdříve si uděláme domácí lučinu a to tak, že čistý kapesník nebo utěrku umístíme na sítko či cedník a na ně vlijeme všechny jogurty. Pod síto dáme hlubší nádobu a vše…
Lososa nakrájíme na kousky velikosti sousta. Osolíme je a pokapeme šťávou z limetky, ze které jsme předtím ostrouhali kůru. Rozehřejeme trochu oleje a rybu zprudka…
Uzeného lososa rozpůlíme a rozkrájíme na malé kousky. V misce lososa zakápneme šťávou z limetky, olejem, dochutíme solí a lžičkou dijonské hořčice.Dochutíme čerstvým…
Těstoviny dáme vařit do osolené vody podle návodu na obalu. Uvařené scedíme a necháme vychladnout. Slaninu nakrájíme na malé kousky a na suché pánvi ji osmažíme…
Těstoviny dáme vařit do osolené vody podle návodu na obalu. Uvařené scedíme a necháme vychladnout. Slaninu nakrájíme na malé kousky a na suché pánvi ji osmažíme…
Oloupaný banán nakrájíme na cca 1/2 cm kolečka a pokapeme limetkou. Veky potřeme tenkou vrstvou marmelády. Mezi dva plátky veky uložíme banán a lehce přitiskneme. Vejce…
Zapneme troubu na 100°C. Porce lososa pokapeme limetkou nebo citronem, osolíme a opepříme. Na rozehřáté pánvi, kterou lze dát do trouby, rychle lososa opečeme na…
Cibuli oloupeme, nakrájíme najemno a opečeme na olivovém oleji.Přidáme rajčatový protlak a rýži. Zalijeme bílým vínem a necháme odpařit.Poté postupně přiléváme vývar a…
Na oleji si zpěníme cibulku nakrájenou na tenké měsíčky. Přidáme oloupaný a nakrájený zázvor a na tenké plátky nakrájený česnek. Krátce orestujeme, přidáme květák…
Nejdříve dáme vařit karotku na 5-6 minut do vody jen tak, aby byla těsně potopená. Maso nakrájíme na kostky, cibulku a česnek na drobno.Na pánev kápneme olej a…
Vychutnejte si delikátní chuť grilovaných línů. Tato ryba, známá svou jemnou a šťavnatou strukturou, je ideální pro grilování, které podtrhne její přirozenou chuť. S…