

Tuňáková pomazánka s avokádem a sýrem
Suroviny
- konzerva tuňáka ve vlastní šťávě (ne!!! v oleji) 160 g
- 2 avokáda
- 1 sýr Philadelphia
- šťáva z půl limetky
- sůl
- pepř
- cherry rajčátka a žlutá paprika na ozdobu
Postup přípravy receptu
S předstihem na pánvi s trošičkou olivového oleje orestujeme rajčátka a papriku na proužky, přeložíme na papírový ubrousek a necháme vystydnout.
V misce vidličkou smícháme sýr a avokáda, ne úplně do hladka, okořeníme, přidáme limetkovou šťávu a nakonec okapaného tuňáka - jen lehce promícháme, nechceme hladkou pomazánku. Není třeba nechávat odležet, spíše naopak.
Plátky bagety pomažeme tlustou vrstvou pomazánky, ozdobíme rajčátkem a paprikou.
Poznámka od kuchařky
Pomazánka pod lososem - viz foto: Našlehaná Lučina s pažitkou, větším množstvím nastrouhané citronové kúry, sůl, pepř.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Tuňáková pomazánka s avokádem a sýrem
K receptu nejsou žádné komentáře.