Krkovička v houbové omáčce s fazolkami
Recept ještě nebyl hodnocenPředem namočíme sušené houby nebo očistíme a nakrájíme čerstvé, mražené propláchneme na sítku a necháme okapat. Plátky masa nařízneme několikrát po okraji, aby se maso…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Předem namočíme sušené houby nebo očistíme a nakrájíme čerstvé, mražené propláchneme na sítku a necháme okapat. Plátky masa nařízneme několikrát po okraji, aby se maso…
Fazolky necháme rozmrznout (nebo propláchneme na sítě horkou vodou a necháme okapat. V pánvi na troše oleje lehce promícháme sušenou cibulku, vhodíme fazolky, osolíme,…
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky. Osolíme, opepříme a zprudka osmažíme ve vetší pánvi/woku na olivovém oleji.Maso vyndáme z pánve, přidáme kari pastu a cca 2 min…
Nejprve uvaříme řepu. Do hrnce dáme vodu, kterou přivedeme k varu. Osolíme, přidáme bobkový list, kmín, anýz a neoloupanou řepu. Vaříme pod pokličkou asi 1 hodinu. Během…
Kedlubnu a mrkev nastrouháme nahrubo a oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno. Kapii a anglickou slaninu nakrájíme na nudličky.Na másle usmažíme cibuli a poté vmícháme…
Nejdříve si uvaříme sojové nudličky podle návodu/10-15 minut/. Při vaření k nim ještě přidáme zeleninový bujón, bylinky a trochu sojové omáčky. Vedle v kastrůlku si…
Příprava kuskusu je rychlá a velmi snadná, stačí mu chvíle ve vroucí vodě. Navíc ho lze připravit na mnoho způsobů. Ochutnejte ho ve směsi s paprikou, fazolovými lusky,…