Fazolková „smaženice“
Recept ještě nebyl hodnocenNa rozehřáté pánvi potřené olejem restujeme doměkka fazolové lusky s pokrájenými žampiony, přidáme kmín a bylinky, podle potřeby podléváme trochou vody. Jakmile jsou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Na rozehřáté pánvi potřené olejem restujeme doměkka fazolové lusky s pokrájenými žampiony, přidáme kmín a bylinky, podle potřeby podléváme trochou vody. Jakmile jsou…
Nejdříve si uvaříme sojové nudličky podle návodu/10-15 minut/. Při vaření k nim ještě přidáme zeleninový bujón, bylinky a trochu sojové omáčky. Vedle v kastrůlku si…
Plátky vykoštěné krkovičky naložíme den předem do pivní marinády. Důkladně promícháme v misce s víčkem.Druhý den oškrábeme brambory, nakrájíme na větší kousky a vložíme…
Příprava kuskusu je rychlá a velmi snadná, stačí mu chvíle ve vroucí vodě. Navíc ho lze připravit na mnoho způsobů. Ochutnejte ho ve směsi s paprikou, fazolovými lusky,…
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Rajčata ve skle: Jak udělat domácí kečup, omáčku sugo nebo sušená rajská jablíčka?
10 nejlepších svátečních obědů nejen na Velikonoce: Dáte si pečené jehněčí nebo nadívané kuře?
MasterChef Česko 2022: Sůl nad zlato? Kdepak, v kuchyni se v nouzi dá obejít i bez ní, nahradí ji droždí, česnek i citron