Medailonky na fazolkovo-pórkovém lůžku

ivulinka Kuchařka: ivulinka

Vepřové maso 6 názorů

Suroviny

medailonky z vepřové panenky
sůl
pepř
olivový olej
mrazené fazolové lusky
pórek
worcester
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Medailonky osolíme, opepříme, potřeme olivovým olejem. Necháme asi dvě hodiny uležet při pokojové teplotě.
    V pánvi rozehřejeme olivový olej, medailonky na ní zprudka opečeme z obou stran, takto opečené medailonky zabalíme do alobalu, vložíme do vyhřáté trouby na 200 st. na 10 minut.

  2. Na pánev do výpeku vsypeme fazolky a na silná kolečka nakrájený pórek, můžeme přilít trochu oleje. Zeleninu osolíme, opepříme, ochutíme worcestrem, restujeme do změknutí (na chvilku můžeme pánev přikrýt pokličkou).

  3. Na talíř dáme zeleninovou směs, na kterou položíme medailonky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 118 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Medailonky na fazolkovo-pórkovém lůžku

Tématické fráze: roláda v pórkovém pórkové lůžko

Zapomněl/a jsem heslo