Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso vařené - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Ukrajinský boršč s pirohy

Ukrajinský boršč s pirohy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso a kosti vložíme do hrnce a uvaříme doměkka. Kořenovou zeleninu, kterou jsme očistili, spolu s červenou řepou nakrájíme na nudličky.Na polovině dávky másla a troše…

Fabio

90 min

Pohankové rizoto se slepicí

Pohankové rizoto se slepicí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Pohanku přelijeme vařícím slepičím vývarem, který podle potřeby ještě trochu můžeme přisolit, do toho prolisujeme 1 stroužek česneku, přivedeme znovu do varu a pak…

Soljanka

Soljanka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Osmažíme cibuli, doplníme protlakem a zalijeme vývarem. Přidáme okurky, bobkový list a 15 minut vaříme. Osolíme, dochutíme citronem a na talíři přidáme lžíci smetany a…

Chuťovky s masovou pomazánkou

Chuťovky s masovou pomazánkou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nemáte využití pro zbylé vařené či pečené maso? Připravte chutnou pomazánku a namažte ji na plátky čerstvého pečiva. Spojení masa s hořčicí, cibulí, kyselými okurkami,…

Handour

25 min

1 2

Naposledy jste si prohlédli