Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso vařené - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Pohankové rizoto se slepicí

Pohankové rizoto se slepicí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Pohanku přelijeme vařícím slepičím vývarem, který podle potřeby ještě trochu můžeme přisolit, do toho prolisujeme 1 stroužek česneku, přivedeme znovu do varu a pak…

Drůbeží přesnídávková polévka

Drůbeží přesnídávková polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Ve vyšším hrnci (na polévku) si rozpustíme máslo,přidáme hl.mouku a umícháme si světlou jíšku. Zalijeme jí vychladlým vývarem, řádně rozmícháme, necháme dojít k varu a…

mirca75

30 min

Smažená rýže zero waste

Smažená rýže zero waste

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Jednoduchá smažená rýže i s opravdu malými zbytky zeleniny, vejcem a ždibci masa je překvapivě po správném dochucení lahůdkový a plnohodnotný pokrm. Můžete na ni…

zuzi777a

20 min

Velikonoční nádivka

Velikonoční nádivka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Velikonoční nádivka je tradiční pokrm, který o svátcích jara připravujeme. Rodinné recepty se sice liší, ale výsledkem je vždy lahodný pokrm, vhodný ke konzumaci za…

christynka20

90 min

Velikonoční nádivka ze Šumavy

Velikonoční nádivka ze Šumavy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Velikonoční nádivku můžeme připravit i kdykoliv během roku. Vařené a uzené maso doplníme chutí kopřiv, čerstvých bylinek, smažené cibule a papriky. Nádivka je díky sněhu…

HonzaB

90 min

1 2

Naposledy jste si prohlédli