Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso vařené - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Pohankové rizoto se slepicí

Pohankové rizoto se slepicí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Pohanku přelijeme vařícím slepičím vývarem, který podle potřeby ještě trochu můžeme přisolit, do toho prolisujeme 1 stroužek česneku, přivedeme znovu do varu a pak…

Velikonoční   nádivka ze Šumavy

Velikonoční nádivka ze Šumavy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Velikonoční nádivku můžeme připravit i kdykoliv během roku. Vařené a uzené maso doplníme chutí kopřiv, čerstvých bylinek, smažené cibule a papriky. Nádivka je díky sněhu…

HonzaB

90 min

1 2

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Naposledy jste si prohlédli