Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 311 kJ / 313 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,94 g |
Tuky | 19,80 g |
Vláknina | 5,80 g |
Cholesterol | 63 mg |
Sodík | 240 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 21,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drůbeží přesnídávková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nrv7
Moje poznámka
Drůbeží přesnídávková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nrv7
Nejnovější recepty
Vaječný bagel
Přidáno před 17 hodinami
Jednoduché a rychlé rizoto s ředkvičkami
Přidáno před 19 hodinami
Tartaletky s rebarborovým pudinkem
Přidáno před 19 hodinami
Chuťovky s uzenou vepřovou panenkou
Přidáno před 19 hodinami
Brynzáky s opečenou šunkou a cibulkou
Přidáno před 19 hodinami
Bramborové placičky se špenátem a vejcem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cikánské párky podle oujezdské babičky
Nympheas před 1 hodinou
Polévka s vločkami
Kajkajak před 2 hodinami
Těstoviny s mletým masem a brokolicí
Marylka před 3 hodinami
Pohanka s listovým špenátem
TondaJ před 3 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem
tara23 před 4 hodinami
Kopřivový špenát
radekfiala před 6 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
Eva S. před 6 hodinami
Rychlá tvarohová buchta s povidlím jako hanácké koláče
Koffi před 9 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Radka61 před 17 hodinami
Milionová polévka našich babiček
ZuzkaBob před 17 hodinami
Tématické fráze:
přesnídávkové polévky,
přesnídávková polévka,
polevky presnidavkove,
drůbeží ragů,
knedličkova polévka,
bílé a přesnídavkové polévky,
drúbeží polévka s krupicí,
sytivé polévky,
drůeží přesnídávková polévka,
recept na drůbeží polévku s masem a zeleninou,
presnidavkova polevka pro deti,
držkova polevka bila,
přesnídávková polévka recept,
knedličkova polevka,
drúbeží vývar,
drůbeži polevka se syrovymi nocky,
drůbeží polévka-recept,
co znamená přesnídávková polévka,
restovat maso před varem polévky?,
recept na rychlé polevky
Suroviny:
vývar drůbeží,
maso vařené,
mrkev,
hrášek,
květák,
petržel,
brokolice,
sůl,
pepř mletý,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
květ muškátový,
ořech muškátový,
petrželka zelená,
gnocchi
Komentáře (11)
Rebeko
Snad se mirca nebude zlobit, že jsem odpověděla za ni