Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 433 kJ / 1 298 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,97 g |
Tuky | 68,04 g |
Vláknina | 2,28 g |
Cholesterol | 1,32 g |
Sodík | 2,61 g |
Sůl | 5,63 g |
Sacharidy | 44,43 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny kousky mas z výpeků, co kde zbylo, pokrájíme na kousky, nakrájíme vařená vejce, přidáme zelené a čerstvě nastrouhaný křen.
Krok 2: Všechno promíchat a smíchat s kyselým mlékem a zakysanou smetanou. Nejlépe sodru připravit večer, na snídání. Rozumí se, že všechno maso, klobásy a vejce jsou posvěcené.
Zveřejněno 30. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sodra (Chrzonica, Krzonowina, Święcelina)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2oZj
Moje poznámka
Sodra (Chrzonica, Krzonowina, Święcelina)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2oZj
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 4 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 6 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 10 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 11 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 2 hodinami
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 3 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 3 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 6 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 7 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 8 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 8 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 11 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 12 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 12 hodinami
Suroviny:
klobása,
maso vařené,
křen,
mléko,
smetana kysaná,
petrželka,
vejce
Komentáře