Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mléko kokosové - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Krevetové kari Videorecept

Krevetové kari

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

V hluboké pánvi rozehřejeme kokosový olej. Přidáme na plátky nakrájený česnek, krevety, nakrájenou jarní cibulku a na nudličky nakrájenou červenou kapii. Vše restujeme…

Susa

25 min

Máslová dýně s cizrnou

Máslová dýně s cizrnou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Oloupanou, vydlabanou dýni nakrájíme na kostky. Ve wok pánvi (nebo hrnci) rozpálíme olej a na něm asi minutu restujeme kari pastu, až zavoní. Přidáme dýni a cizrnu,…

Těstoviny s tofu

Těstoviny s tofu

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na oleji jemně osmahneme polentu, přidáme Thai omáčku, kokosové mléko a smetanu. Důkladně promícháme a na menším příkonu tepla necháme přikryté dusit.Mezitím nakrájíme…

Chia pudink s kokosovým mlékem

Chia pudink s kokosovým mlékem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kokosové mléko s cukry přivedeme do varu, vsypeme chia semínka, za stálého míchání krátce provaříme a pak naplníme do sklenic (mističek). Necháme vychladnout a poté v…

Ivvettaa

30 min

Hřejivá dýňová polévka

Hřejivá dýňová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Připravíme dýňové pyré: Předehřejeme troubu na 185 °C. Dýni omyjeme od hlíny, rozkrájíme na čtvrtiny a lžící zbavíme semínek.Plech vyložíme pečicím papírem, rozložíme…

Dunys

85 min

Květákové kung pao

Květákové kung pao

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Využijte první sklizené tuzemské čerstvé květáky na přípravu jednoduchého zeleninového jídla. Zkuste je připravit méně tradičně, s akcentem asijské kuchyně. Suroviny…

Polynéský rybí salát "Ota Ika"

Polynéský rybí salát "Ota Ika"

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pokud chcete zkusit exotický salát ze syrového rybího masa, zkuste tento podle našeho receptu. Úprava filetu, kdy se maso připraví odležením v citronové šťávě a chutě…

michalv2000

20 min

Cuketové kari s cizrnou

Cuketové kari s cizrnou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Čas od času není od věci připravit bezmasý pokrm. V období sklizně cuket z nich můžete uvařit skvělé kari s cizrnou, které je plné chuti, krásně voní a zároveň je velice…

1 6 7 8 9 10 24