Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mouka hladká pšeničná - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Čokoládové cookies s ořechy

Čokoládové cookies s ořechy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Nejdříve vyšleháme máslo s cukrem. Šleháme tak 10 minut do nadýchanějšího krému, avšak cukr tam bude cítit. To je v pořádku.Dále přidáme do směsi vajíčka. Vše smíchám,…

Měkké perníčky bez proležení

Měkké perníčky bez proležení

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

K vánočním svátkům neodmyslitelně patří měkké perníčky vonící po medu, krásně nazdobené bílkovou polevou. Jejich příprava může být příjemnou zábavou pro vaše děti, které…

Jaromira18

190 min

Špaldová tvarohová štola

Špaldová tvarohová štola

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Špaldová tvarohová štola je moderní pojetí klasického vánočního pečiva, které spojuje jemnost tvarohu s výživnými vlastnostmi špaldové mouky. S každým kouskem si…

Ivana K.

65 min

Chléb slunečnice

Chléb slunečnice

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Ak použijeme na prípravu cesta domácu pekáreň - postupujeme ako obyčajne, t. zn. najprv prísady tekuté, potom sypké, na vrch droždie a cukor. Necháme len vymiesiť a…

Slunečnicové housky

Slunečnicové housky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Ingredience vložíme do pekárny a zapneme program těsto. Po vykynutí rozdělíme na kousky a děláme buď pletýnky a nebo rohlíky. Necháme asi 20 min vykynout, potřeme…

Kváskový chlebík

Kváskový chlebík

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Smícháme 150 g prosáté žitné mouky, 350 g prosáté pšeničné hladké mouky,1,5 KL soli, 1 KL cukru, balíček kvásku Dr.Oetker a balíček sušeného droždí . Přidáme teplou vodu…

Petonka

120 min

Krevety - garnely v tempuře

Krevety - garnely v tempuře

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Očistíme krevety, ulomíme hlavu, odstraníme nohy a oloupeme až k ocásku. Jde to lehce, ocásek se ponechává na držení při konzumaci. Pak nařízneme opatrně hřbet a vyndáme…

1 2

Naposledy jste si prohlédli