Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mouka hladká pšeničná - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Odlehčený mrkvový dort

Odlehčený mrkvový dort

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Troubu předehřejeme na 180 °C.Mrkev nastrouháme najemno a smícháme s vejci. Postupně přidáváme všechny suché ingredience a nakonec přidáme nasekané kešu ořechy.Těsto…

Ždímaný cibulový chléb

Ždímaný cibulový chléb

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Cibuľu pokrájame na céčka, a pomaly osmažíme skoro do hneda na oleji. Necháme vychladnúť.Žitnú múku rozmiešame v 150 ml vlažnej vody (odoberieme z odmeraného množstva) s…

Chléb slunečnice

Chléb slunečnice

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Ak použijeme na prípravu cesta domácu pekáreň - postupujeme ako obyčajne, t. zn. najprv prísady tekuté, potom sypké, na vrch droždie a cukor. Necháme len vymiesiť a…

Prsa sv. Agáty

Prsa sv. Agáty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Ze surovin vypracujeme těsto na vále, nádivku spojíme v míse polevu umícháme v misce. Těstem vyložené formičky plníme náplní a zavíčkujeme kouskem těsta. …

Čokoládové cookies s ořechy

Čokoládové cookies s ořechy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Nejdříve vyšleháme máslo s cukrem. Šleháme tak 10 minut do nadýchanějšího krému, avšak cukr tam bude cítit. To je v pořádku.Dále přidáme do směsi vajíčka. Vše smíchám,…

Kváskový chlebík

Kváskový chlebík

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Smícháme 150 g prosáté žitné mouky, 350 g prosáté pšeničné hladké mouky,1,5 KL soli, 1 KL cukru, balíček kvásku Dr.Oetker a balíček sušeného droždí . Přidáme teplou vodu…

Petonka

120 min

Krevety - garnely v tempuře

Krevety - garnely v tempuře

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Očistíme krevety, ulomíme hlavu, odstraníme nohy a oloupeme až k ocásku. Jde to lehce, ocásek se ponechává na držení při konzumaci. Pak nařízneme opatrně hřbet a vyndáme…

Špaldová tvarohová štola

Špaldová tvarohová štola

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Špaldová tvarohová štola je moderní pojetí klasického vánočního pečiva, které spojuje jemnost tvarohu s výživnými vlastnostmi špaldové mouky. S každým kouskem si…

Ivana K.

65 min

1 2

Naposledy jste si prohlédli