Domácí rybí salát
Recept ještě nebyl hodnocenRybičku i cibulku si nakrájíme na malé kostičky, přidáme uvařenou studenou zeleninku, nakonec majonézu a dochutíme.Množstvi si určete sami podle stravniků. Salát je moc…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 149 kJ / 36 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,04 g |
– nenasycené | 0,14 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,12 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 6,00 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Rybičku i cibulku si nakrájíme na malé kostičky, přidáme uvařenou studenou zeleninku, nakonec majonézu a dochutíme.Množstvi si určete sami podle stravniků. Salát je moc…
Na trošce oleje zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájené kuřecí maso a orestujeme, přidáme kukuřici, mrkev s hráškem, zalejeme vodou, ve které jsme…
Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou šalotku, přidáme nasekaný česnek, mraženou zeleninu a restujeme.Přidáme tuňáka i s olejem, protlak, rajčátka a orestujeme.Špagety…
Krky si dáme vařit-válet ve vodě s nakrájenou cibulí a česnekem, až krky hodně změknou, přidáme zeleninu, slepičí masox a pepř, masox necháme ho rozpustit, pak polévku…
Na trošce oleje necháme zesklovatět cibuli, přidáme nakrájenou hlívu, pepř, kmín /solíme později, hlíva je tak dřív měkká/ a pod pokličkou dusíme za občasného podlévání…
Z vajíček,mléka a soli si připravíme omeletu.Houby nakrájíme na malé kousky,přidáme dle chuti kmín a sůl.Dusíme na kapce oleje než změknou.Dle potřeby podlijeme vodou…
Plátky krkovice si naklepáme, osolíme z obou stran a dáme orestovat na cibuli, kterou jsme osmažili na oleji před tím. Jeli maso orestované dáme ho v hrnci na stranu,…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Domácí veganská majonéza z nálevu z cizrny: Je neskutečně jemná, snadná na přípravu a zcela bez vajec
I přesolená polévka jde zachránit! Desatero osvědčených babských rad, které usnadní vaření
Výbornou jarní polévku skvěle dochutí nejen kořenová zelenina, ale i muškátový oříšek a vajíčko