Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 446 kJ / 107 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,28 g |
Tuky | 0,57 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička na kapiovo - zeleninové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o74N
Moje poznámka
Krkovička na kapiovo - zeleninové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o74N
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 20 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
crazy.woman.cz před 1 hodinou
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 11 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 11 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 13 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 13 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 13 hodinami
Maková náplň
mismi před 14 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 15 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 16 hodinami
Tématické fráze:
omáčka z krkovice,
krkovicka v omacce,
zeleninová omáčka,
omáčka zeleninová s krkovicí,
krkovice na zelenině,
krkovice recepty,
krkovice omáčka,
omáčka z krkovice na zelenině,
omáčka z krkovice a zeleniny,
omáčka na zelenině krkovice,
mrkev s hraskem v bile omacce,
dobrý recept z krkovice omáčka
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
pórek,
mrkev mražená,
hrášek mražený,
kapie sterilovaná,
sůl,
mouka hladká,
olej
Komentáře (14)
(dávám čerstvou mrkev na kolečka, přidávám smetanu a podávám s knedlíkem)
Ivusa:Ivušo, to máme s tou krkovičkou úplně stejně, je to nejlepší a nejšťavnatější maso z pašíka a jde z ní všechno, nám chutnají teda i ty řízky