Pudinkové dortíčky
Recept ještě nebyl hodnocenDrobné pudinkové dortíčky potěší všechny milovníky sladkých chutí. Tvoří je vrstvy piškotu provoněné rumem a potřené kakaovým krémem z pudinku a tvarohu. Na závěr…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Drobné pudinkové dortíčky potěší všechny milovníky sladkých chutí. Tvoří je vrstvy piškotu provoněné rumem a potřené kakaovým krémem z pudinku a tvarohu. Na závěr…
Dezerty do skleniček se výborně hodí za každý nedělní oběd. Pokud jsou takto krásně sluníčkově zářivé, úplně si říkají o přípravu o jarních svátcích. Není potřeba želé…
Sladké bramborové knedlíky tentokrát připravené trochu netradičně. Nakrájená jablka se přidávají rovnou do těsta, takže příprava je trochu rychlejší než u klasických…
Na vypracování těsta vám budou stačit pouhé tři ingredience. Postup je stejný jako u ostatních štrúdlů, jenom rozinky jsou v tomto receptu nahrazeny brusinkami…
Nepečený dort připravíme snadno. Piškoty spojíme ořechovým krémem z ricotty, přidáme šťavnaté mandarinky a osvěžující kiwi. Dort skvěle drží tvar díky želatině. Ozdobíme…
Tyto lahodné a lehké řezy připravíme z nadýchaného sněhového těsta s mletými ořechy. Pláty korpusu promažeme zajímavou náplní z mascarpone a kaštanového krému, který…
Tato originální dortová lízátka, známá jako cake pops, jsou tvarovaná do vajíček a zdobená čokoládovou polevou s velikonočními motivy. Jsou ideální jako sladká odměna…
Snadná ořechová roláda bez mouky je hotová během chvilky a naplnit ji můžete dle libosti. Je vhodná pro případy, kdy potřebujete připravit bezlepkový dezert a máte málo…
Může být dezertem, přesnídávkou, ale i hlavním jídlem. K výhodám nákypů patří i to, že při jejich přípravě zužitkujeme mražené i kompotované suroviny. Lahodné jídlo,…
Domácí pralinky s jahodovou náplní jsou náročnější na přípravu, ale výsledek stojí zato. Čokoládové bonbony, které udělají radost obdarovaným i jako slavnostní dezert.…
Švestkový nákyp s ořechy je lahodný a sytý dezert, který spojuje jemné, nadýchané těsto se sladkými švestkami a vůní skořice. Každý kousek nabízí podzimní chuťovou…
Vláčná a kyprá bábovka skvěle doplní každé posezení s kávou. Bábovka z tohoto receptu voní mletými ořechy, tuk v těstě zajistí smetana ke šlehání a o šťavnatost se…
Jemný tvaroh, šťavnatá jablka a ovesné vločky se spojí v lehký koláč, který potěší i bez přemíry cukru. Vůně vanilky a chuť kokosu mu dodá domácí kouzlo. Ideální dezert…
Řezy Figaro spojují jemné těsto s vláčnou jablkovo-ořechovou náplní. Navrch přijde čokoládová poleva s citronovou glazurou, která jim dodá jedinečnou chuť. Ideální…
Vůně perníku přiláká ke stolu celou rodinu. Vyzkoušejte však upéct perník inspirovaný řeckou kuchyní. Perník, plný mletých oříšků, má díky melase tmavší barvu a je…
Bábovka z pomazánkového másla s mletými ořechy je překvapivě jednoduchá, vláčná a krásně voňavá. Díky pomazánkovému máslu je krásně jemná a ořechy jí dodají výraznější…
Nadýchané rohlíky plněné voňavou směsí ořechů, cukru, mléka a piškotů se připravují z kynutého těsta. To se rozválí na trojúhelníky, naplní, stočí do tvaru rohlíků a…
Máslo, žloutky a cukr utřeme do pěny. Vmícháme ořechy, mouku a skořici.Těsto dáme do sáčku s hvězdičkovou trubičkou a na suchý nebo papírem vyložený plech nastříkáme…
Žloutky šleháme s cukrem, přidáme vodu a olej a když je hmota krémovitá, vmícháme mouku s práškem do pečiva a s kakaem, mleté ořechy a z bílků hustý sníh. Těsto vlijeme…
Žloutky šleháme s cukrem, přidáme vodu a olej a když je hmota krémovitá, vmícháme mouku s práškem do pečiva a s kakaem, mleté ořechy a z bílků hustý sníh. Těsto vlijeme…
Smícháme všechny suché suroviny.Přidáme postupně mléko, olej, vejce a med.Vše smícháme dohromady. Uděláme těsto.Pomocí lžíce dáváme do formy na muffiny nebo do velkých…
Žloutky vyšleháme s moučkovým a vanilkovým cukrem a změklým máslem do pěny. Z osolených bílků ušleháme sníh do tuha a zašleháme krupicový cukr. Střídavě lehce prošleháme…
Žĺtky vyšľaháme s cukrom do peny, pričom postupne pridáme horúcu vodu. Z bielkov vyšľaháme sneh a striedavo ho s múkou pridáme do žĺtkovej zmesi. Z cesta oddelíme asi…