Krůtí nudličky na zelenině s rýží
Recept ještě nebyl hodnocenLehký oběd nebo luxusní večeře na vás čeká na konci našeho receptu. Připravte si chutné krůtí maso s lahodnou a lehce pikantní křupavou zeleninou. Přidejte vhodnou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 247 kJ / 59 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 1,00 g |
– nasycené | 0,50 g |
– nenasycené | 0,50 g |
–– mononenasycené | 0,50 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,00 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 5,00 g |
– cukry | 4,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Lehký oběd nebo luxusní večeře na vás čeká na konci našeho receptu. Připravte si chutné krůtí maso s lahodnou a lehce pikantní křupavou zeleninou. Přidejte vhodnou…
Maso očistíme a nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Kostky v hluboké pánvi na sádle necháme opéct a zatáhlout ze všech stran. Opečené maso vyndáme do pekáčku nebo…
Minutková úprava hovězího masa může být rychlou a velmi chutnou záležitostí. Pokud budete následovat náš recept, očekává vás na konci přípravy skvělé pikantní jídlo.…
Připravte rodině jednoduché jídlo z kuřecího masa s nápaditou paprikovou omáčkou. Příprava vám zabere minimum času a výsledek zasytí i zachutná. Přílohu vyberte podle…
Tyto mini šátečky jsou skvělým pohoštěním na oslavy. Připravíme je snadno z listového těsta, které potřeme ostrou paprikovou pastou, poklademe slaninou, jarní cibulkou a…
Na oleji si osmazime cibuli, maso a papriku. Pridame protlak nebo rajcatove pyre dochutime soli, peprem, trochou skorice a vse chvilku podusime. Pote ke smesi pridame…
Lehce pikantní žampionový gulášek vás svou chutí překvapí natolik, že vám v něm maso jistě chybět nebude. Uvařte si jej s knedlíkem či těstovinami. Milovníci hub si…
Marinovaná krkovička v pikantní omáčce je lahodným spojením šťavnatého vepřového masa s intenzivními chutěmi koření a omáčky. Důležité je odležení masa, aby každý kousek…
Předem z odřezků ryb (měla jsem v mrazáku z vánočních kaprů, mohou být i hlavy, ale já je nepoužívám) uvaříme mírně osolený vývar a přecedíme přes husté sítko.Do hrnce…
Kousky králičího masa osolíme, opepříme dáme do uzavíratelné misky, přidáme nové koření, bobkový list a promícháme se lžící oleje. Uzavřené a dáme přes noc do chladu a…
Kuřecí maso s paprikovo - smetanovou omáčkou je jídlo oblíbené u dětí i dospělých. Rychlá příprava předurčuje toto jídlo k vaření ve dnech, kdy času nezbývá a hlad…
Kuřecí játra se vyznačují svojí velice jemnou chutí. Navíc obsahují spoustu vitamínů a minerálů. Jejich příprava je velice rychlá a tak za dvacet minut z nich můžete mít…
Kombinace šťavnatého kuřecího masa, pikantního kysaného zelí a výrazného koření vytváří jídlo, které potěší milovníky tradiční domácí kuchyně i ty, kdo hledají něco…
Kuřecí špalíky očistíme, vykostíme a osušíme papírovou utěrkou. Kosti (měla jsem 6 ks) dáme vařit na vývar k podlévání (je lepší než čistá voda). Z každého špalíku…
Upečené vepřové maso umeleme a vložíme do hlubší mísy. Přidáme nadrobno nakrájené cibulky i s natí, lžíci hořčice, špetičku ostré Green Curry pasty, lžičku worcesteru…
Saláty pokrájíme nebo natrháme, jak je kdo zvyklý.Fenykl a řapíky celeru nakrájíme na tenké proužky a cibulku na kolečka.Vše promícháme a můžeme přidát cherry rajčátka…
Vepřové závitky, plněné šunkou, mletým masem a vaječnou omeletou nejen krásně vypadají, ale ještě lépe chutnají a tak je můžete připravit i pro slavnostnější večeři.…
Na oleji si rozpustíme špek a na něm dozlatova orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme očištěné na kostky nakrájené maso a zprudka restujeme cca 10 min. (maso se…
S pomocí pár ingrediencí vytvoříme šťavnaté a jemné plátky plné chuti. Vepřová krkovice, je prorostlejší maso, které je vhodné na mnoho způsobů přípravy. Tohle je jedna…
Gravče na tavče je tradiční makedonský pokrm, který je však známý po celém Balkáně. Jde o vařené bílé fazole, které se smíchají se směsí cibule, česneku, bylinek a…
Zvěřina má své příznivce i odpůrce. Nebojte se ji vyzkoušet. Nemusí se mnohdy vůbec nakládat, dlouze připravovat a složitě zakrývat její přirozenou chuť. Vhodné koření a…
Šťavnaté plátky krkovičky jsou doměkka dušené v zeleninové omáčce, výrazně dochucené sladkou i uzenou paprikou. Sytý hlavní chod, který skvěle chutná nejlépe s knedlíkem…
Obsah sáčku na pizzu v prášku smícháme s vodou podle návodu na obalu a uhněteme tuhé pružné těsto. Na válu lehce posypaném hladkou moukou je vyválíme na plát asi 3mm…
Bulgur vsypeme do mísy, zalijeme vařící vodou, promícháme a zakrytý necháme asi 15 minut stát. Aby bulgur nezchladl moc rychle, je dobré pro udržení tepla mísu obalit…