Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králičí maso na paprice a smetaně

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 40 min bez doby marinování masa

50 min (10 min příprava + 40 min tepelná úprava, bez doby marinování masa)

8. 1. 2023 11:47

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 745 kJ / 895 kcal
Bílkoviny61,59 g
Tuky62,07 g
Vláknina5,10 g
Cholesterol 279 mg
Sodík 602 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy21,18 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Králíka jsem dostala od mého zetě (jeho maminky) a byl pěkně veliký tak budou 3 různé obědy pro dva. Moc tímto děkuji.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova

8. 1. 2023 15:50

RubyRom: :-) moc děkuji - to byla náhoda, že jsem byla obdarovaná - je skvělý :-K

RubyRom RubyRom

8. 1. 2023 14:55

Skvělý recept, miluju králíka.:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso králičí, sůl, pepř mletý, koření nové koření, bobkový list, olej, špek, máslo, cibule, paprika sušená sladká, pasta papriková, cukr, vývar masový, smetana, mouka hladká, paprika čerstvá červená, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Králičí maso na paprice a smetaně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M8j1Q