Tři pomazánky na chlebíčky a soudečky nebo jednohubky
Recept ještě nebyl hodnocenLáká vás připravit vymazlené slané pohoštění pro přátele nebo rodinu? S chutí do toho! V tomto receptu máte tři osvědčené tipy na lahodné pomazánky pro přípravu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 021 kJ / 244 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 24,00 g |
| – nasycené | 4,00 g |
| – nenasycené | 20,00 g |
| –– mononenasycené | 17,00 g |
| –– polynenasycené | 3,00 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 40 mg |
| Sodík | 9,60 g |
| Sůl | 24,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Láká vás připravit vymazlené slané pohoštění pro přátele nebo rodinu? S chutí do toho! V tomto receptu máte tři osvědčené tipy na lahodné pomazánky pro přípravu…
Při oslavách příchodu Nového roku, nebo jakýchkoliv jiných slavnostních příležitostech, nesmí chybět bohaté občerstvení a několik druhů jednohubek. Inspirujte se v tomto…
Hledáte inspiraci na rychlou večeři nebo pohoštění pro hosty? Vyzkoušejte tuto rybí pomazánku, která je moc chutná a hotová během chvilky. Vše jen smícháme a ozdobíme…
Plátky masa rozklepeme, nařízneme po okrajích, osolíme a opepříme. V kastrolu rozpálíme olej a maso opečeme z obou stran dohněda. Poté ho vyndáme stranou a ve výpeku…
Chystáte párty nebo rodinnou oslavu a přemýšlíte nad pohoštěním? Zkuste připravit tyto plněné rohlíky, které jsou skvělou alternativou k jednohubkám. Chutnají výtečně a…
Pokud mlsně pošilháváte po chlebíčcích se sardelovou pěnou v obchodě a připadají vám předražené, zkuste si je připravit doma. Jsou vlastně docela jednoduché. Náš recept…
Hledáte netradiční pojetí jednohubek nebo snadný předkrm na slavnostní oběd? Vyzkoušejte plněná vajíčka z tohoto receptu. Uvařená vejce vydlabeme, ze žloutků, másla a…
Během přípravy omáčky uvaříme těstoviny podle návodu a scedime je.Drobně nasekanou cibulku restujeme na olivovém oleji asi 10 minut při střední teplotě. Poté…
Toto výborné pohoštění skvělé chutná i krásně vypadá. Veka plněná lahodnou náplní skvěle nahradí chlebíčky a překvapí návštěvu netradičním vzhledem. Náplň si můžete…
Postup-vše vyšleháme a mažeme na chléb či pečivo.Zdobíme dle vlastní chuti.
Tato výborná pomazánka s vůní ryb se skvěle hodí na jakoukoliv oslavu, sešlost, nebo jako chutná večeře. Recept je jednoduchý, bez vaření a do deseti minut máme hotovo.…
Masíko vezmi a oper pod studenou vodou. Vezmi nohu toho párku a překroj na dva nebo tři díly. Do masa udělej nožem dírky ve tvaru kříže. Píchni jednou do masa na plocho,…
Retro klasikou je pomazánka ze sardelové pasty s vajíčky natvrdo, ozdobená pažitkou. Příprava je velice snadná a chuť opravdu výtečná. Tato lehká večeře nebo svačina…
Sardinky s mlékem, tvarohem a citronovou šťávou rozmačkáme vidličkou, přidáme nadrobno nakrájenou cibulku, česnek, máslo, sýr, hořčici, pažitku, nastrouhané vychladlé…
Chybí vám nápad co uvařit k nedělnímu obědu? Prošpikované a předem naložené maso, upečené doměkka a podávané se smetanovou omáčkou krásně vonící po celeru, může být…
Letíš z práce, hlava plná starostí a ty nevíš co k večeři? Odpočiň si. Zajdi do toho kšeftu, kam chodíš pokaždé a kup buřty a chleba. To bude večeře. Když už tam jsi,…
K základu přimícháme další suroviny (viz varianty) podle potřeby zahustíme strouhaným sýrem nebo zředímě zakysanou smetanou. Ingredience můžeme míchat i dohromady - niva…
Roštěnky dej na folii, přikryj druhou polovinou a lehce naklepej, Ty to umíš, tak folii můžeš vynechat a na vlhkém prkénku proveď to samé. Kraje nasekni, aby se maso…
Játra orestujeme na oleji (místo ol. oleje lze použít máslo), přiklopíme pokličkou a chvilku podusíme, asi 5 min. - NEPODLÉVAT. Necháme vychladnout. Po vychladnutí je…
Filé zakapeme citrónovou šťávou a necháme chvíli odležet. Poté osolíme, opepříme a opečeme na másle. Udržujeme teplé. Ze tří lžic másla a tří lžic mouky upražíme bledou…
Kotlety naklepeme, osolíme, okořeníme staročeským kořením a prudce opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji.Výjmeme a do výpeku dáme osmahnout drobně nakrájenou…
Brambory uvaříme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Uzeného sledě zbavíme kůže, hlavy, vnitřností a kostí. Čisté maso z něj spolu se slanečkovými řezy, masem ze zavináče…
Vajíčková pomazánka je snadná, rychlá a sytá. Jejich variant je opravdu nespočet, vyzkoušejte třeba tu se sardelovou pastou. Namazat ji můžete na celozrnné pečivo a…
Nejlépe z vlastního chovu. Případně za směnitelnou korunu zakoupíme v Globusu v jiném usu či landu ba i jinde kachní žaludky. Co ještě koupit ukáže pohled do spíže -…