Chuťovková pěna ze žloutků

Studená kuchyně Doba přípravy: 30 minut 4 názory

Studená kuchyně Doba přípravy: 30 minut 4 názory

Suroviny

10 uvařených vaječných žloutků
20 dkg klasického másla
3 dkg sardelové pasty
citronová šťáva
sůl
Verze 1:
sardelová očka
sterilovaná okurka
petrželka
Verze 2:
1/2 křepelčího vejce
majonéza
čerstvá kapie
petrželka

Postup přípravy receptu

  1. Žloutky vyšleháme se změklým máslem a ostatními ingrediencemi do hladké pěny.

  2. Rohlíky nebo veku či bagetky nakrájíme na kolečka a pomocí zdobicího sáčku na ně nanášíme vyrobenou chutnou pěnu ze žloutků, zdobíme podle chuti.

Poznámka od kuchařky

– výborná je verze 2

Komentáře k receptu Chuťovková pěna ze žloutků

Tématické fráze: pěna ze žloutků vaječná pěna pěna z vařených žloutků cukroví ze žloutků recepty ze zloutku sardelová očka čím nahradit sardelovou pastu ze žloutků žloutky sardelová očka recepty sunkova pena se zloutky cukroví z vaječných žloudků vaječné očka pěna z vaječných žloutků pěna z oček pěna z žloutků jak vypadají chutovky vaječný pěna žloutek vyslehani zloutku