Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pažitka - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Sýrové placičky s hořčicí

Sýrové placičky s hořčicí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Sýr na jemno nastrouháme, smícháme s vejci, hořčicí, posekanými bylinkami, práškem do pečiva, strouhankou a osolíme, opepříme. Umícháme a lžící klademe na pánev nebo…

Palačinková polévka

Palačinková polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Nejprve si uvaříme vývar z nějakého masa či zbytků, ořezu, uzeného atd., necháme vařit na nejmenší teplotu, co nejdéle, pak je polévka silnější, nebo jí můžeme dělat v…

Bibinka

60 min

Frankfurtský kotlík

Frankfurtský kotlík

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

V kastrůlku rozehřejeme olej, přidáme nakrájenou cibuli a restujeme do zlatova. Přidáme nakrájený párek a mleté maso. Orestujeme.Přidáme sladkou mletou papriku a…

Anyzek

30 min

Bílá cibulová pizza

Bílá cibulová pizza

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Ve vlažné vodě rozmícháme droždí, přidáme zbytek surovin a vymísíme těsto, které pak necháme asi 40-50 minut vykynout.Vykynuté propracujeme, rozválíme na velikost plechu…

Kladenské karbanátky

Kladenské karbanátky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vepřové maso nameleme a dáme do misky.Přidáme na jemno nakrájenou cibulku, na malé kostičky nakrájený uzený sýr a uzenou rolku, nakrájenou pažitku, vejce, strouhanku,…

Jaromira18

60 min

Žampionová polévka

Žampionová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Smetanovou polévku s jemnou žampionovou chutí podáváme s trochou zakysané smetany a pažitky. Jako základ pro polévku použijeme jarní cibulku, spolu se žampiony ji vaříme…

Jaruna18

45 min

Podkrkonošský hubník

Podkrkonošský hubník

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Staročeský podkrkonošský hubník je jednoduchý, levný, bezmasý pokrm, který dobře zasytí. Můžeme si ho vychutnat teplý i zastudena. Výraznou chuť mu dodávají čerstvé…

poslirecept

60 min

Boršč II.

Boršč II.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Příprava boršče obvykle zabere mnoho času. Jednotlivé složky se přidávají postupně a to je při přípravě této polévky základ. Nic se nesmí uspěchat. Udělejte si na…

Pomazánka z tresčích jater

Pomazánka z tresčích jater

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Delikátní tresčí játra využijeme hlavně do pomazánek. Její příprava není nijak složitá a namazat ji můžeme na jednohubky či chlebíčky, které pak bohatě obložíme. Ze…

toprecepty.cz

20 min

Pomazánkový základ

Pomazánkový základ

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Tvarohový základ na pomazánku, ze kterého rázem vykouzlíte několik druhů pomazánek, od česnekové po budapešťskou. Můžete také přimíchat nakrájenou čerstvou pažitku a…

LeonaB

30 min

1 23 24 25 26 27 104

Naposledy jste si prohlédli