Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř mletý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Celerovo-jablečná polévka

Celerovo-jablečná polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Talíř chutné zeleninové polévky příjemně zasytí a zahřeje. Pokud se řadíte mezi milovníky těch krémových, pak zajisté musíte vyzkoušet celerovo-jablečnou polévku,…

Moanka

45 min

Kroupová polévka se smetanou a houbami

Kroupová polévka se smetanou a houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Nejen zimní čas přeje sytým polévkám se zásmažkou. Mohou být součástí oběda, poslouží i jako večeře, nebo svačina. Stačí přidat kousek pečiva a plnohodnotné jídlo, které…

RubyRom

75 min

Vaječný salát s brambory

Vaječný salát s brambory

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Jednoduchý bramborový salát je skvělý sám o sobě, ale také jako příloha k masům nebo rybě. Na tento potřebujete pouze brambory, vajíčka a pak marinádu, která dodá celému…

janatka

30 min

Krkonošské kyselo se sušenými houbami

Krkonošské kyselo se sušenými houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pravé krkonošské kyselo sloužilo v chudých rodinách mnohdy jako hlavní chod a vařilo se zásadně ze sušených hub. Tato verze je z aktivního chlebového kvásku a na kvalitě…

RubyRom

80 min

Králík na víně se smetanou a játry

Králík na víně se smetanou a játry

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Králičí maso se podává zpravidla při slavnostních příležitostech. Maso je dobré prošpikovat, aby nebylo suché a během pečení jej obracet a přelévat výpekem. K masu je…

RubyRom

130 min

Králík na víně se smetanou a játry

Králík na víně se smetanou a játry

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Králičí maso se podává zpravidla při slavnostních příležitostech. Maso je dobré prošpikovat, aby nebylo suché a během pečení jej obracet a přelévat výpekem. K masu je…

RubyRom

130 min

Brambory s masem

Brambory s masem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Rychlá, nenáročná a chutná varianta obědu či večeře. Kostky brambor předem uvaříme, okořeníme a necháme dokřupava opéct v troubě. K tomu na pánvi připravíme směs…

terulinda

55 min

Pomalu dušená krkovice se žampiony

Pomalu dušená krkovice se žampiony

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Krkovice je oblíbená pro svoji chutnost. Odpouštíme ji i to, že je prorostlejší tukem, protože díky němu opravdu skvěle přijímá chutě koření a přísad. Přesně jako v…

Maykl83

135 min

Candát na červené čočce

Candát na červené čočce

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Skvělá ryba jakou je candát, si zaslouží dokonalou přílohu. A tou může být ne úplně tradiční červená čočka v kombinaci se salátovou okurkou. Rychlá příprava ryby,…

Candát na červené čočce

Candát na červené čočce

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Skvělá ryba jakou je candát, si zaslouží dokonalou přílohu. A tou může být ne úplně tradiční červená čočka v kombinaci se salátovou okurkou. Rychlá příprava ryby,…

Kuřecí sýrová roláda

Kuřecí sýrová roláda

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Rolády nemusí být vždy jen sladké. Ať už chystáte pohoštění pro návštěvu nebo na rodinnou oslavu, máme pro vás tip na skvělou sýrovou roládu s kuřecím masem. Maso a sýr…

Jjimdak - korejské dušené kuře

Jjimdak - korejské dušené kuře

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Nejprve namočíme rýžové nudle do teplé vody asi na 20 minut. Zázvor nastrouháme a česnek rozdrtime.Kuře nakrájíme na menší kousky. Já použila stehna, takže jsem nechala…

Lenunka

45 min

1 142 143 144 145 146 525

Naposledy jste si prohlédli