Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 657 kJ / 874 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,68 g |
Tuky | 71,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 183 mg |
Sodík | 159 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 12. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí krk na másle smažený
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QE4M
Moje poznámka
Hovězí krk na másle smažený
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QE4M
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno před 3 hodinami
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 19 hodinami
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Grilované maso v černém pivu
Přidáno 12. 7. 2025 18:29:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketový koláč s ovocem
Vlasti80 před 3 hodinami
Angreštový nadýchaný koláč
ivetdvorak před 3 hodinami
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Hanka004 před 14 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
karinpekarkova před 14 hodinami
Cuketový moučník s jablky
svidrnochovas@seznam.cz před 15 hodinami
Rebarborový koláč
kacaba10 před 15 hodinami
Kedlubnové zelí
jana100 před 16 hodinami
Pomazánka z míchaných vajíček s Hermelínem
mertice před 16 hodinami
Vepřová plec na ajvaru
mertice před 18 hodinami
Karamel
Kristynanelly před 20 hodinami
Tématické fráze:
hovezí krk podplecí,
hovězí krk podplečí recepty,
hovězí podpleci,
hovězí podplečí recepty,
hovězí krk podplečí recept,
hovězí krk recepty,
hovězí krk,
hovězí krk recept,
hovězí podplečí recept,
hovězí krk a podplečí,
hovězí krk příprava,
co je hovězí krk podpleci,
recept hovězí krk,
hovězí krk na másle,
hovězí krk použití,
podplečí recept,
hovězí krk s podplečím,
recept na hovězí krk podplečí,
guláš z podplečí,
recept podplečí
Suroviny:
krk hovězí,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
máslo,
smetana ke šlehání,
bylinky
Komentáře (6)
Jakostní třídy
No, nevědomost evidentně hříchu nečiní, že
...já jsem schopen uvařit z čehokoli od svíčkové po lalok a troufám si říct, že dost dobře
...toť vše, přeji hezký den
Koupil jsem dvoukilový flák, prý VYZRÁLÉHO, krku k dušení na druhý chod (v nabídce ho má KRÁSNO - 40 prodejen na Moravě https://www.email.cz/download/k/VCjJ1uTiCp2VxgXrsU...
Bych to nebylo já abych den dopředu, z krčiska odříznutého stejku, se nepokusilo na pánvi udělat steak
No, dopadlo to jako předešle
recepty73:
Nyní, už asi měsíc, dokážu prvotřídní stejky i z masa nižší kvality na první dobrou (fuj, to je zase novotvar
Vím, záleží na úhlu pohledu, ale když pro jednoho je maso "...nižší jakostní třída" opak toho co pro druhého, pak se asi neshodneme na lecčem, že
***
4. jakostní třída
http://papu.ssss.cz/w/kc/pv/maso/hovezi.htm
***
Z krku koupeného na oblíbené jídlo https://www.toprecepty.cz/recept/39916-teleci-na-m... jsem odřízl předpisový steak a udělal ho medium rare
Nikdo u nás nebyl ochuzen:
Já si po marných pokusech s konzumací stejku posléze pošmákl na krku pečeném
A pes zhltl jako malinu krk smažený
No, u nás se nevyhodí ani flaksa, že