Játra podle mého tatínka
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 814 kJ / 673 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,96 g |
Tuky | 37,97 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 951 mg |
Sodík | 1,52 g |
Sůl | 4,40 g |
Sacharidy | 21,75 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 1. 2019 20:54
casino:Mně už se podařila podešev ze všech typů !
26. 1. 2019 20:49
Veronika.Hrozna: "...ale s vepřovými játry, to bude určitě ještě lepší ! "
No, nevím, nevím...
...a neztvrdla asi i proto, že nebyla z brávka, ale z ptáka, že
No, nevím, nevím...
...a neztvrdla asi i proto, že nebyla z brávka, ale z ptáka, že
26. 1. 2019 20:47
Veronika.Hrozna: Jsem moc ráda, že vám chutnali, s krůtích to muselo být vynikající.
26. 1. 2019 19:32
Jaromira18: Vařila jsem z krůtích, jiné už neměli. Bylo to výborné, vůbec to po osolení vegetou neztvrdlo, proto jsem se ptala ! Manžel játra vždy obrlblá, teď ani muk!
Dala jsem méně hladké mouky, aby byla omáčka trochu řidší. S rýží jsme to snědli, ihned po dovaření. Nezbylo nic na fotku. Polepším se ofotím příště, určitě jsem nevařila naposled, ale s vepřovými játry, to bude určitě ještě lepší !
Dala jsem méně hladké mouky, aby byla omáčka trochu řidší. S rýží jsme to snědli, ihned po dovaření. Nezbylo nic na fotku. Polepším se ofotím příště, určitě jsem nevařila naposled, ale s vepřovými játry, to bude určitě ještě lepší !
26. 1. 2019 18:51
Veronika.Hrozna: Jen malinkou chvilinku.
25. 1. 2019 21:20
S tou smetanou a vegetou to ještě chvilku vaříš, nebo už ne ? Když zítra koupím kousek jater, uvařím. Už jsme dlouho neměli a já to mám ráda.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 7 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 8 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 9 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 16 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 6 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 6 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 7 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 7 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 7 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 7 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 7 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 7 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak udělat z libečku „maggi“? Kromě svazku aromatické bylinky stačí jen voda, sůl a olej a postup, který zvládne každý
Sezóna chřestu: Čerstvost poznáme při nákupu podle jeho ohebnosti a tvaru hlaviček, bílý chřest vydrží déle než zelený
Pažitková omáčka podle staročeského receptu: Základem lahodné chuti je domácí vývar a smetana, pažitka dodá svěžest
Další recepty
Tématické fráze: recepty z jater osolení kuřecích jater játra aby při vaření neztrvdla vepřová játra se smetanou
Suroviny: játra vepřová, cibule, omáčka worcesterová, paprika sušená sladká, mouka hladká, kmín mletý, vegeta, sádlo, sůl, pepř mletý, smetana na vaření
Játra podle mého tatínka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KxP8
6 názorů