Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játra podle mého tatínka

Hodnocení receptu je 4,9 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

13. 1. 2019 14:49

Suroviny

Porce: 2 porce

Naše chalupářská
kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 814 kJ / 673 kcal
Bílkoviny59,96 g
Tuky37,97 g
Vláknina4,40 g
Cholesterol 951 mg
Sodík 1,52 g
Sůl4,40 g
Sacharidy21,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

26. 1. 2019 20:54

casino:Mně už se podařila podešev ze všech typů !:-D:-D:-D

casino casino

26. 1. 2019 20:49

Veronika.Hrozna: "...ale s vepřovými játry, to bude určitě ještě lepší ! "
No, nevím, nevím...
...a neztvrdla asi i proto, že nebyla z brávka, ale z ptáka, že:-)

Jaromira18 Jaromira18

26. 1. 2019 20:47

Veronika.Hrozna: Jsem moc ráda, že vám chutnali, s krůtích to muselo být vynikající.

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

26. 1. 2019 19:32

Jaromira18: Vařila jsem z krůtích, jiné už neměli. Bylo to výborné, vůbec to po osolení vegetou neztvrdlo, proto jsem se ptala !<3 Manžel játra vždy obrlblá, teď ani muk!
Dala jsem méně hladké mouky, aby byla omáčka trochu řidší. S rýží jsme to snědli, ihned po dovaření. Nezbylo nic na fotku. Polepším se ofotím příště, určitě jsem nevařila naposled, ale s vepřovými játry, to bude určitě ještě lepší ! <3

Jaromira18 Jaromira18

26. 1. 2019 18:51

Veronika.Hrozna: Jen malinkou chvilinku.

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

25. 1. 2019 21:20

S tou smetanou a vegetou to ještě chvilku vaříš, nebo už ne ? Když zítra koupím kousek jater, uvařím. Už jsme dlouho neměli a já to mám ráda.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše kuchařka 2

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty z jater osolení kuřecích jater játra aby při vaření neztrvdla vepřová játra se smetanou

Suroviny: játra vepřová, cibule, omáčka worcesterová, paprika sušená sladká, mouka hladká, kmín mletý, vegeta, sádlo, sůl, pepř mletý, smetana na vaření

TopRecepty.cz

Játra podle mého tatínka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KxP8