Krém z pórku a dýně
Recept ještě nebyl hodnocenKrémová polévka z pórku a dýně je ideální volbou pro chladné dny. Jemná chuť dýně, pórek, voňavé karí a máslo vytvoří jemný krém, který zasytí i zahřeje. Stačí pár…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Krémová polévka z pórku a dýně je ideální volbou pro chladné dny. Jemná chuť dýně, pórek, voňavé karí a máslo vytvoří jemný krém, který zasytí i zahřeje. Stačí pár…
Letní kuskus je svěží a lehký pokrm ideální do horkých dnů. Jemný kuskus se tu snoubí s čerstvou zeleninou, výrazným sýrem a kapkou olivového oleje. Je rychlý na…
Grilovaní pstruzi jsou ideální volbou pro letní posezení. Jemné maso s křupavou kůrkou skvěle doplní pikantní majonéza, která jídlu dodá zajímavou chuť. Pstruhy můžeme…
Malé muffiny jsou ideální svačinkou, nebo chuťovkou, jen tak do ruky. Neurazí ani při slavnějších příležitostech. Jejich variací existuje opravdu mnoho. Slané muffiny s…
Zajímavou dobrotu z brambor připravíme snadno. Do zářezů v bramborách vložíme plátky anglické slaniny, v pekáčku je zalijeme sýrovo-smetanovou omáčkou a necháme zapéct.…
Vareniky jsou jakousi východní verzí podobnou italským raviol. Jemné těsto z mouky a vody vykrájíme do tvaru koleček a naplníme čím je libo. Tentokrát jsme použili…
Zbylé vařené brambory můžeme snadno použít na přípravu slaných muffinů. Ty se hodí jako pohoštění, rychlá večeře nebo svačina na cesty. K bramborám přidáme sýr, salám a…
Lečo je tutovka pro milovníky zeleniny. Vejce, správně usmažená, doplní zrychla orestovanou a lehce křupavou zeleninu, zbavenou přemíry vody. Jídlo je syté, chutné a…
Talíř horké a vydatné polévky je ideální způsob, jak se během zimních dní zahřát a posílit. Tuto lahodnou krémovou polévku si můžeme vychutnat například k večeři.…
Jednoduchá polévka s výraznou cibulovou chutí, kořenovou zeleninou a houbami přijde vhod v chladnějším počasí, protože pěkně zahřeje. Podáváme ji se ztraceným vejcem,…
Připravte si jídlo, které vás zasytí. Dokřupava propečené kuře dochucují kořenící pasty Podravka Natur, které použijeme také k přípravě pečené zeleniny. Tuto delikátní…
Připravte si jídlo, které vás zasytí. Dokřupava propečené kuře dochucují kořenící pasty Podravka Natur, které použijeme také k přípravě pečené zeleniny. Tuto delikátní…
Karbanátky z bramborového, ochuceného těsta, ukrývají lahůdku pro milovníky sýrů. Mozzarella je po usmažení krásně polotekutá, ovonění česnekem, paprikou a koriandrem…
Chmurné podzimní dny jsou jako stvořené pro polévky. Pokud jste se zrovna vrátili s pár bedlami z lesa, můžete je zrovna zpracovat na večeři. Uvařte si tuto snadnou…
Dobře upečený bůček je lahodné jídlo. Je šťavnatý, měkký, s křupavou a zlatavou kůží. Pivní směs mu dodá ještě lepší chuť. Plátky bůčku podáváme se sladkou kořeněnou…
Dobře upečený bůček je lahodné jídlo. Je šťavnatý, měkký, s křupavou a zlatavou kůží. Pivní směs mu dodá ještě lepší chuť. Plátky bůčku podáváme se sladkou kořeněnou…
Kdo propadl kouzlu pomalého hrnce, nenechá si ujít jedinou možnost přípravy masa právě v něm. Hovězí líčka jsou jako stvořená pro tuto úpravu, koření a pasírovaná…
Čočková polévka je sytý pokrm, který může být skvělou přesnídávkou, nebo nahradí i lehkou večeři. Pokud vám zbylo od oběda trochu čočky uvařené na kyselo, zkuste…
Kdo jednou propadnul chuti krevet, neodolá. Jednoduchý, vpravdě mžikový recept na krevety neubere chuti jejich masa. Přitom zavoní česnekem i štípne po chilli. Limetka…
Losos zapečený se zeleninou a bylinkami je dokonalé lehké jídlo. Voní citronem, je křehký, šťavnatý a s opečenými bramborami tvoří chutný a snadný pokrm. Patříte-li mezi…
Do väčšieho hrnca pridáme rebierka, vodu a bobkový list. Privedieme k varu, znížime plameň a zakrýté varíme 45 minút.Medzitým na oleji opražíme nakrájanú slaninu, …
Mleté maso osolíme, opepříme, promícháme a necháme asi 10 minut odpočinout. Poté vypracujeme kuličky.V hluboké pánvi rozpálíme olej a kuličky ze všech stran orestujeme.…
Cibuli nakrájíme nahrubo a orestujeme na oleji, až u kraje hrnce začne lehce zlátnout.Přihodíme na kolečka nakrájenou oloupanou, dobrou klobásu, všechno koření a…
Plátky (steaky) telecího ossobuca osolíme, ochutíme drceným kmínem a pepřem, obalíme v hladké mouce a z obou stran osmažíme v roztopeném sádle, jemně pokrájeném špeku…