Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí na jablku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 1500 min

1500 min (1440 min příprava + 60 min tepelná úprava)

15. 11. 2011 21:05

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 433 kJ / 1 060 kcal
Bílkoviny3,74 g
Tuky95,64 g
Vláknina5,82 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,79 g
Sůl4,20 g
Sacharidy27,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tohle byla má premiéra z jehněčího masa. Pročetla jsem na internetu hodně receptů a z každého jsem použila nějakou surovinu. Ve finále před dopečením ve šťávě něco chybělo, tak jsem vylepšila jablkem a závěrečná chuť ještě po přidání másla byla opravdu velice jemná a pikantní.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Anna Kocikova

14. 7. 2012 20:31

Díky za přízeň;-):-):-K

stanik

14. 7. 2012 19:05

Výborný,díky za recept

Bahula

21. 11. 2011 22:04

Aničko, krásný receptík:yes:+

suslajda

18. 11. 2011 16:46

;-)jen to jehněčí není škoda vypadá to moc pěkně:yes::yes:+1

Anna Kocikova

16. 11. 2011 22:52

Jana Remkova::-O:-OJaké pomlčky:-Oco kde vidíš:-?Já nic nevidím;-):-Ddík-však víš;-):-*
Děkuji Vám za komentáře i hodnocení:-KBudu ráda,pokud recept někomu příjde vhod;-):-))
My jsme dostali kousek na zkoušku a ochutnání od známého,ta chuť byla pro mě zcela nová:-)

mysulka

16. 11. 2011 20:13

:-p moc pěkné:yes:

JanaDorazinova

16. 11. 2011 12:25

spagetka: no, je to skoro tak jednoduché, jako se zbavit toho smogu, co?:-(

spagetka

16. 11. 2011 09:08

Ještě sehnat jehně, ostatní je maličkost ;-):-D:-p:yes:

tejaja

16. 11. 2011 06:40

Mám celé jahňa v mrazáku :-D:-D:-D, tal ti Anička ďakujem za recept, možno ho využijem, je ľahúčky :yes::yes::yes:;-)

JanaDorazinova

15. 11. 2011 23:13

No anoo, tady Andula zase machruje s jehněčím:-S, já chci taky jehněčí!! Navíc v tvém podání, ikdyby to bylo ze sloní nohy, asi by to vypadalo skvěle;-):-D:yes:

Co ty pomlčky zase?:-((...:-D:-D:-D:-D:-D:-D

varilamyskakasicku

15. 11. 2011 21:48

Pěkné, moc pěkné:-K;-):-):yes:

Bibinka

15. 11. 2011 21:26

Aničko, tak to jsem ráda, že nemám mžitky:-D

Anna Kocikova

15. 11. 2011 21:18

Bibinka::-D:-D:-DNeměla:-D:-DOpravdu to tam bylo2x:-O:-8:-*

Anna Kocikova

15. 11. 2011 21:17

Bibinka::-8:-8Po přidání všech fotek jsem si toho všimla a ihned opravila:-8Jsem guma:-O:-D:-D
Holky děkuji:-K:-KBylo to fakt moc dobré:-pPíšu,že bylo,protože nic nezbylo;-):-D

Bibinka

15. 11. 2011 21:17

Jéééé, ono už je to pryč-neměla já jsem mžitky:-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jehněčí na jablkach rozpečená jablka jak připravit jehněčí maso jehněčí po řecku jehněčí pečeně na jablkách jak nejlépe připravit jehněčí jehněčí noha recept jehněčí hřbet noha jak připravit jehněčí hřbet jehneci noha recepty jehněčí kýta po řecku jak připravit jehněčí pečeni pečeme jehněčí nohu pečené jehněčí na jablkách recept jehněčí jehněčí jehněčí recepty jehneci platky na jablkach jehneci pecena noha rozpecena na jablka

Suroviny: maso jehněčí, jablko, máslo, víno červené, olej olivový, omáčka sojová, pepř mletý, kůra citronová, šťáva citronová, česnek, rozmarýn čerstvý, levandule

TopRecepty.cz

Jehněčí na jablku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7W7A