Kapustový prejt
Recept ještě nebyl hodnocenPokud máte rádi kapustu, máme pro vás recept na kapustový prejt. Kapusta se před pečením lehce předvařuje ve vývaru, takže krásně vynikne její chuť. Směs na prejt je…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pokud máte rádi kapustu, máme pro vás recept na kapustový prejt. Kapusta se před pečením lehce předvařuje ve vývaru, takže krásně vynikne její chuť. Směs na prejt je…
Kuřecí závitky s nivou a broskví ve smetanové omáčce zachutnají každému. Jemná chuť masa ve spojení se sladko-slanou chutí broskve a sýra tvoří perfektní kombinaci.…
Maso nakrájíme na nudličky a dáme do mísy. Do hrnku si nalijeme 2 lžíce oleje, přidáme do něj sůl, pepř, nasekaný česnek najemno, promícháme a nalijeme k masu a opět…
Maso lehce naklepeme, potřeme marinádou a necháme několik hodin, nebo i do druhého dne odležet. Pak obalíme klasicky v trojobalu a smažíme.
Špagety uvaříme v osolené vodě a se lžící oleje. Po uvaření scedíme. V kastrolu si na oleji osmažíme cibuli nakrájenou na kostičky. Potom k ní přidáme kousky tuňáka, 3…
Kapr na cikánský způsob je rychlý způsob přípravy oblíbené české ryby. Skvělé jídlo z jednoho pekáčku připravíte velmi snadno a určitě si pochutnáte. Nemusíte v kuchyni…
mlete maso na cibulke orestujeme, ochutime solou, paprikou, korenim a trosku podusume. Ryzu uvarime , kyslu kapustu prekrajame a podusime na cibulke. Dno zapekacej…
Výhoda naloženého masa je ta, že jakmile se další den rozhodneme grilovat, máme maso připraveno zrovna hodit na gril. V tomto receptu najdete inspiraci na snadnou, ale…
Vejce našleháme se škrobovou moučkou, přidáme prolisovaný česnek, koření, sůl a nakrájenou pažitku. Vepřovou kýtu naporcujeme na plátky, naklepeme a osolíme. Takto…
Maso uvaříme v osolené vodě společně s houbami a klobásou asi 30 minut. Potom přidáme očištěnou nakrájenou kořenovou zeleninu, kyselé zelí a vaříme dále. Když je vše…
Sladko-slaná omáčka, křupavá zelenina a jemné těstoviny vytvářejí dokonale vyvážené jídlo, které si zamilujete. Vyzkoušejte tento jednoduchý recept a přeneste se do…
Flíčky se zarestovaným hlávkovým zelím a osmaženou cibulkou jsou rychlé, snadné a moc dobré. Hotové jídlo stojí sotva pár korun na porci a je velice variabilní. Dle…
Lukulské hody připravíte, pokud budete postupovat podle našeho receptu. Výsledným jídlem jsou masové závitky naplněné dobře ochuceným kysaným zelím. Podávejte je dobře…
Rybí filé pomeleme, smícháme s oloupanými a nastrouhanými jablky, přidáme sůl, pepř a vejce.Řádně propracujeme a vytvarujeme karbanátky, které obalíme ve strouhance…
Mleté maso smícháme s vejci, solí, lisovaným česnekem a pepřem. Vyšleháme hmotu, do níž vmícháme vločky. a necháme 15 minut v chladničce. Poté připravíme malé placičky,…
Z paprik seřízneme vršky, odstraníme semeníky a žebra a dobře omyjeme a naplníme masovou nádivkou. Drobně pokrájenou cibuli a zeleninu zpěníme na másle, přidáme naplněné…
Uzené koleno s přidáním bobkového listu, pepře, nového koření, šalvěje a s půlkou cibule uvaříme doměkka.Mezitím očištěné houby pokrájíme na větší kousky a udusíme…
Šlehané biftečky jsou prostě úžasné. Každý kousek je tak jemný a chutný, že se vám budou rozplývat na jazyku. Podávejte je obložené zeleninou, s opečenými bramborami a…
Grilování se za poslední léta stalo velmi populárním. Na rozpálený rošt můžeme dát prakticky cokoliv. Třeba plněné vepřové kapsy. Uvnitř masa najdeme nádivku z drůbežích…
Grilování se za poslední léta stalo velmi populárním. Na rozpálený rošt můžeme dát prakticky cokoliv. Třeba plněné vepřové kapsy. Uvnitř masa najdeme nádivku z drůbežích…
Poctivá polévka z vývaru z vepřových nebo hovězích kostí je doplněná lesními houbami, černým pivem a zahuštěná strouhaným tvrdým chlebem. Lehkou pikantnost dodává zázvor…
Plnohodnotné jídlo, které vás zasytí, dobře vyživí a ještě je do pár minut hotové? To je přesně toto lahodné hráškové pyré s máslem, které vhodně doplní restované kuřecí…
Knedlíky se slaninou, provoněné muškátovým oříškem, jsou nadýchanou a lahodnou přílohou k omáčkám i dušenému zelí. Opečená slanina spolu s bylinkami jim dodává…
Pečená šťavnatá krkovice patří mezi klasiku české kuchyně a v kombinaci s houbovou omáčkou získává jedinečnou chuť. Maso je krásně šťavnaté, omáčka krémová a voňavá po…