Segedínský guláš z PH
Recept ještě nebyl hodnocenVýborný guláš z pomalého hrnce. Pomalá příprava zajistí propojení vůní a chutí vepřového masa, kysaného zelí a pikantního koření. Nejlépe si něm pochutnáme s houskovým…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Výborný guláš z pomalého hrnce. Pomalá příprava zajistí propojení vůní a chutí vepřového masa, kysaného zelí a pikantního koření. Nejlépe si něm pochutnáme s houskovým…
Původně tradiční maďarský pokrm se v 19. století rozšířil i na území Česka a chutná nám dodnes. A není se čemu divit, kuřecí maso v omáčce z cibulovo-paprikového základu…
Zdravá hlíva ústřičná v zeleninové omáčce je zase příjemná změna proti běžné klasice. Až vyzkoušíte, zjistíte, že smetanová omáčka hlívě mimořádně sluší a že tuto omáčku…
Zdánlivě jednoduchý a obyčejný recept překvapí svou chutí a lehkostí. Bramborový kotlík s mletým masem a špenátem zkrátka musíte vyzkoušet. Tento chutný pokrm, který…
Dozlatova smažené bramboráky lákavě voní česnekem a majoránkou. Šumavský bramborák přece jen voní malinko jinak - k česneku a majoránce se přidává ještě vůně drobně…
Majoránka, česnek, kmín a paprika, čtyři ingredience, které se rozvoní ve vaší kuchyni, jakmile začnete vařit tento pokrm. Vepřovou krkovicí s gulášovou šťávou nakrmíte…
Majoránka, česnek, kmín a paprika, čtyři ingredience, které se rozvoní ve vaší kuchyni, jakmile začnete vařit tento pokrm. Vepřovou krkovicí s gulášovou šťávou nakrmíte…
Sušené maso je tradiční specialita, jejíž cena je odvislá na zemi původu i kvalitě. A není úplně nízká. Slanou dobrotu lze ale připravit i podomácku. S trochou…
Rychlé jídlo z kuřecího masa s jemnou kari omáčkou na vás čeká pokud budete následovat tento recept. Doplňte pokrm oblíbenou přílohou a jídlo bude do hodiny na stole…
Kuřecí směs se zeleninou znají snad všichni, kdo hledají rychlé, vydatné a nenáročné jídlo. Lehce pikantní omáčka se šťavnatými kousky masa doplníme křupavými a zlatými…
Přepadla vás nečekaná návštěva a vy nevíte jaké občerstvení pro ni připravit? Pak vsaďte na jednoduchou salámovou pomazánku na chlebíčky, postačí vám na ni pouhé tři…
Maso omyjeme, odblaníme a nakrájíme na kostičky 0,5 x 0,5 cm, dáme do hrnce (já použila tlakový) na rozpálené sádlo, tak aby se maso zatáhlo. Pak přidáme nakrájenou…
Tmavá treska se připravuje překvapivě jednoduše. V troubě ji upečeme jen s máslem a kořením a za chvíli máme na stole jemné a šťavnaté maso. Hodí se k bramborové kaši,…
Večeře hotová během pár minut, to jsou nesmrtelné špagety s kuřecím masem a sýrovou omáčkou, jejíž chuť můžete pozměnit použitím různých sýrů. Jednoduché jídlo, s jehož…
Také milujete tvaroh a ředkvičky? Pak zkuste tyto dvě suroviny spojit a připravte si zdravou svačinu, která vám bude jistě chutnat. Čerstvé bylinky její chuť ještě…
Rychlý recept na pokrm z jednoho pekáčku zvládne i začátečník. Kombinace slaniny, smetany a česneku a pórku je jednoduše dokonalá, ale pokud byste chtěli pokrm ještě…
Máme pro vás jeden z dalších receptů na oblíbenou klasiku. Novohradský vepřový plátek můžete připravit z kýty či z kotlety, nebo také z bůčku. Tradičně se podává s rýží,…
Trhané maso se v poslední době těší veliké oblibě. Příprava není nijak složitá a výsledek je opravdu famózní. Pomalu a při nízké teplotě upečené a pak natrhané maso…
Krémové kuřecí orzo je připravené velice brzy a věřte, že se k tomuto receptu budete s oblibou vracet. Skvěle spojuje šťavnaté kuřecí maso, těstoviny a smetanovou omáčku…
Kapří hranolky jsou specialitou, kterou můžete ochutnat na místech, kde probíhají výlovy rybníků. I doma si můžete takové hranolky připravit, základem úspěchu však je…
Slané košíčky z listového těsta zcela nahradí při oslavách obložené chlebíčky. Mají výhodu, že je můžeme připravit předem a nemusíme je tolik chránit před letním horkem,…
Zbyl vám doma tvrdší chleba a chcete ho vyhodit? Rozhodně ne! Raději rozpalte pánev a připravte pikantní směs, která vám bude na topince chutnat. Takto připravený pokrm…
Čerstvě uvařený vývar a nebo vývar zmražený přivedeme k varu.Mrkev, celer a petržel očistíme, nakrájíme na menší kostičky a dáme do vývaru. Pozvolna necháme vařit, až je…