Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř růžový - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 188 kJ /
284 kcal
Bílkoviny6,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina30,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 140 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy50,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Coleslaw bleskově připravený

Coleslaw bleskově připravený

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Špičaté zelí rozkrojíme podélně na dvě poloviny. Jednu polovinu necháme na příště, v lednici vydrží v mnoho dní. Druhou polovinu rozkrojíme podélně na čtvrtiny a úkosným…

busy_dad

10 min

Salát Madam

Salát Madam

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Hroznové bobule, nejlépe bezpeckové, opláchneme a okapané nakrájíme na poloviny do misky.Přidáme ananas nakrájený na malé klínky a sýr na kostičky nebo nahrubo…

Ohnivé vepřové kostky

Ohnivé vepřové kostky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Smícháme smetanu s hořčicí a harissou. Maso nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Smícháme s připravenou marinádou. Necháme uležet 24 hodin. Na rozpáleném oleji maso…

Růžová líčka mladého býčka

Růžová líčka mladého býčka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Na pánvi necháme zesklovatět slaninu, pokrájenou na kostičky. Přidáme trošku oleje, vložíme maso a zprudka opečeme, / kdo může nádobu z PH použít na sporáku, restuje…

Carpaccio z chobotnice

Carpaccio z chobotnice

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Carpaccio z chobotnice je rafinovaná delikatesa, která zaujme nejen svou jemnou chutí, ale i atraktivním vzhledem. Tenké plátky chobotnice jsou podávány s lehkým…

marty73

70 min

Salát s jablky a rozinkami

Salát s jablky a rozinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

2 hodiny předem namočíme rozinky do šťávy z citronu.Jablko nakrájíme na kostičky, dáme do mísy, přidáme rozinky se šťávou, med, olej, chilli vločky a pepř. Necháme…

Eja57

30 min

Krevetové chuťovky

Krevetové chuťovky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Krevety očistíme, odstraníme případné střívko a propláchnuté na sítku necháme okapat. Vložíme do vroucí vody a krevety 1-2 minuty povaříme. Jakmile zrůžoví, jsou hotové…

Okurkové carpaccio

Okurkové carpaccio

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

I ze salátové okurky lze vykouzlit krásný osvěžující předkrm, a to navíc velmi snadno. Tenké plátky okurky stačí naaranžovat na talíř, pokapat hořčičnou zálivkou,…

poslirecept

30 min

Jahodové carpaccio

Jahodové carpaccio

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pokud plánujete letní slavnostní večeři, překvapte své hosty netradičním předkrmem, carpacciem z čerstvých jahod a mozzarelly. V kombinaci s aromatickou mátou vzniká…

alena-s

20 min

Velikonoční kanapky

Velikonoční kanapky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na velikonoční tabuli patří spousta různých sladkých i slaných dobrot. Koledníky určitě potěšíte kanapkami, nazdobenými jarními květy, se svěží pomazánkou z Lučiny,…

poslirecept

20 min

Lososová pomazánka s křenem

Lososová pomazánka s křenem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Lososa zbavte kůže a vidličkou natrhejte maso na malé kousíčky do misky, kam přidejte lučinu (či jiný čerstvý sýr nebo vykapaný hustý jogurt), pak křen s oběmi hořčicemi…

Madla Novak

10 min

1 2