Ohnivé vepřové kostky
Recept ještě nebyl hodnocenSmícháme smetanu s hořčicí a harissou. Maso nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Smícháme s připravenou marinádou. Necháme uležet 24 hodin. Na rozpáleném oleji maso…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Smícháme smetanu s hořčicí a harissou. Maso nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Smícháme s připravenou marinádou. Necháme uležet 24 hodin. Na rozpáleném oleji maso…
Snítku rybízu a dvě tři maliny si necháme na ozdobu. Zbytek ovoce propasírujeme přes cedník do misky. Přidáme nahrubo nadrcený růžový pepř, olej, balzamiko, hořčici,…
Brambory důkladně omyjeme a nakrájíme na silnější plátky. Neloupeme! Uvaříme v osolené vodě doměkka a necháme vychladnout.Mezitím si nakrájíme lososa na proužky, cibuli…
Kuchyňsky upravené kotlety naložíme na alespoň půl hodiny do oleje, smíchaného s růžovým pepřem, nasekanou šalvějí a citronovým tymiánem. Dáme vařit dýni a brambory v…
Brambory omyjeme a dáme vařit ve slupce do osoléné vody. Růžový pepř lehce podrtíme v hmoždíři. V misce smícháme vinný ocet, špetku soli, růžový pepř, med a olej.…
Lososa zbavte kůže a vidličkou natrhejte maso na malé kousíčky do misky, kam přidejte lučinu (či jiný čerstvý sýr nebo vykapaný hustý jogurt), pak křen s oběmi hořčicemi…
Krevety zakápněte citronovou šťávou a olejem. Ochuťte solí a pepřem. Na pánvi narychlo opečte.Avokádo rozmačkejte vidličkou. Promíchejte s citronovou šťávou, oreganem,…
Jablko oloupeme, odjadřincujeme, nakrájíme na drobné nudličky. Na pánvičce na malé kousku másla chviličku podusíme, přidáme růžový pepř a necháme vystydnout.Sýr…
Fitety z králičího masa pokrájíme na větší kousky a vložíme na rozpálený olivový olej. Mírně opečeme, přidáme okapané bambusové výhonky, pokrájené na kousky,…
Troubu předehřejte na 180 °C. Mrkvičkám odřízněte nať, nechte pouze asi 1 cm. V hrnci dejte vařit vodu.Do vroucí vody přidejte sůl a vložte do ní mrkev. Vařte tak dlouho…
Kuřecí prso rozkrojíme na tenčí plátky a naklepeme. Osolíme, okořeníme a vtlačíme kuličky růžového pepře. Necháme chvíli odležet. Poprášíme moukou a opékáme zprudka na…
Bylinky nasekáme najemno, smícháme s máslem a utřeným česnekem se solí. Bylinkové máslo vložíme pod kůži prsou. Prsa opepříme a potřeme olejem. Vložíme do rozpáleného…
Na sádle si zpěníme nakrájenou cibuli a rozvoníme plátky česneku – buď přímo v nádobě hrnce nebo vedle na pánvi a pak tuto směs vložíme do PH. Na cibuli s česnekem…
2 hodiny předem namočíme rozinky do šťávy z citronu.Jablko nakrájíme na kostičky, dáme do mísy, přidáme rozinky se šťávou, med, olej, chilli vločky a pepř. Necháme…
Uzenou makrelu otevřeme, vyndáme páteř a všechny velké kosti i viditelné kosti menší. Maso zbavené kostí dáme do nádoby procesoru nebo mixéru a rozmixujeme do hladké …
Na marinádu smícháme uvedené přísady a důkladně prošleháme. Maso nakrájíme na kostky a vložíme do marinády, obalíme a necháme odležet alespoň hodinu.Maso rychle…
Úžasné spojení je kombinace lahůdkového chřestu, voňavých sladkých jahod a smetanově jemné mozarelly. Musíte jen vychytat dobu, kdy jsou všechny suroviny v nejlepší…
I ze salátové okurky lze vykouzlit krásný osvěžující předkrm, a to navíc velmi snadno. Tenké plátky okurky stačí naaranžovat na talíř, pokapat hořčičnou zálivkou,…
Připravte rodině plněné kuřecí prsní řízky. Jogurt i při krátkém naložení posílí šťavnatost masa. Vhodně ochucená mozzarella zachutná milovníkům tepelně upravených sýrů.…
Lahodná smetanová pórková polévka je doplněná osmaženou houstičkou a uzeným lososem. Krásně voňavou a hezky ozdobenou polévku můžete klidně servírovat jako jeden z chodů…